Το τελευταίο make up look της Kaia Gerber είναι συγκλονιστικό και με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να το αντιγράψετε

H Kaia Gerber είναι μόλις 18 ετών, κόρη της θρυλικής Cindy Craword και ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ φίλη με τους περισσότερους μόδιστρους ενώ έχει στη διάθεση της τους πιο ταλαντούχους beauty experts. Ακολουθεί τις τάσεις και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση αποδεικνύει πως ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της. Φυσικά είναι η μοντέρνα της

έκδοση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις 2 Νοέ, 2019 στις 2:28 μμ PDT

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, μιας και ενηλικιώθηκε, αποφάσισε να αλλάξει look ξεκινώντας από τα μαλλιά της φυσικά. Κρατά μεν το φυσικό, καστανό της χρώμα αλλά τα έκοψε ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της δεκαετίας που δεν είναι άλλη από το bob. Η Kaia έκοψε τα μαλλιά της σε ένα tres chic, κοντό bob που την κάνει να μοιάζει με Γαλλίδα. Φυσικά κάθε σεζόν μεταμορφώνετε στις πασαρέλες για χάρη των τάσεων και κάθε φορά είναι και πιο εντυπωσιακή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις 14 Νοέ, 2019 στις 2:33 μμ PST

Στην τελευταία της φωτογραφία όμως στο Instgram που φρόντισε να ανεβάσει η make up artist Ash K Holm, έχει ένα από τα ωραιότερα μακιγιάζ που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Εκείνο που πρέπει να αντιγράψετε το συντομότερο δυνατό. Η Kaia άλλωστε έχει μεσογειακά χαρακτηριστικά, όπως και οι περισσότερες από εσάς. Καστανά μάτια και μαλλιά δηλαδή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm) στις 4 Ιαν, 2020 στις 10:50 μμ PST

Η Holm χρησιμοποίησε γήινες και μπρονζέ αποχρώσεις στα μάτια που κολακεύουν το βλέμμα. Πιο συγκεκριμένα, έκανε αρχικά περίγραμμα με μαύρο eyeliner στο πάνω βλέφαρο. Στη συνέχεια δημιούργησε ένα τέλειο cat eye look με σκούρα καφέ και μπρονζέ σκιά και ολοκλήρωσε με γερές δόσεις μάσκαρα τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο.

Τα φρύδια τονίστηκαν ώστε να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα και να αποκτήσουν ταυτόχρονα τέλειο χρώμα και σχήμα.

Στα ζυγωματικά, η make up artist άπλωσε bronzer blush αλλά και highlighter. Στα χείλη ακολούθησε την ίδια φιλοσοφία εφαρμόζοντας ένα λαμπερό, nude ροζ κραγιόν με καφέ υποτόνους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot) στις 6 Ιαν, 2020 στις 4:48 μμ PST

Όσον αφορά στο χτένισμα της ο hairstylist Bobby Elliot δημιούργησε ένα απλό αλλά υπέροχο sleek.

Διαβάστε ακόμη:

Οι καλύτερες κρέμες χεριών σύμφωνα με τους δερματολόγους των celebrities

Τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης των celebrities

Keywords
Τυχαία Θέματα