Το βίντεο του Δημήτρη Παπανώτα πολύ πριν όσα ειπώθηκαν για τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή – θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Open τα Σαββατοκύριακα – βρέθηκε στο «Taste the Fsahion». Η παρουσιάστρια την εν λόγω βραδιά έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες και προβλήθηκαν την επόμενη ημέρα στην εκπομπή.

Τα σχόλια που ακούστηκαν για την

Σίσσυ Χρηστίδου, από τον Δημήτρη Παπανώτα, τα οποία και αφορούσαν κυρίως τα κιλά και την εμφάνιση της, ενόχλησαν ιδιαίτερα την παρουσιάστρια. Η Σίσσυ θέλησε να απαντήσει με ένα κείμενο μέσω Instagram, ενώ θέση πήρε και ο σύζυγος της, Θοδωρής Μαραντίνης, αλλά και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η “κόντρα” που ξέσπασε μεταξύ τους, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά και των εκπομπών. Ο δημοσιογράφος Ευθύμης Κάλφας από τη lifo.gr, δημοσίευσε σε άρθρο του ένα παλαιότερο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram του ο Δημήτρης Παπανώτας, στο οποίο ακούγονται για μια γυναίκα, φράσεις όπως: «Έλα μωρή αρκούδα να γελάσουμε!», «Πέσε μωρή!» και άλλα.

Μπορεί να μην ειπώθηκαν από τον ίδιο, ωστόσο, το γεγονός ότι επέλεξε να το δημοσιεύσει, δείχνει ότι θεώρησε το θέαμα μιας γυναίκας με περιττά κιλά, άξιο χλευασμού.

Δείτε το βίντεο:


View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on Jan 7, 2018 at 4:24am PST

Διαβάστε ακόμη:

Ιωάννα Πηλιχού: “Ένιωσα σαν ψυχολογικό βιασμό. Είχα πέσει στο δρόμο και έκλαιγα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα