Το ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη για το «συστηματάκι» της showbiz! «Άη… δεν σας έχω ανάγκη»

Η Μαίρη Συνατσάκη τα τελευταία δύο χρόνια απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο φροντίζει να επικοινωνεί με τον κόσμο, τόσο μέσα από τα social media, όσο και από το κανάλι της στο YouTube.

Η ίδια με αφορμή τις αλλαγές που έκανε στο κανάλι της, μοιράστηκε με το κοινό την πρόσφατη διαφωνία που είχε με ανθρώπους της εγχώριας showbiz,

μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε.

«Πολύ πρόσφατα χρειάστηκε να τσακωθώ με ανθρώπους του χώρου που έχω συνηθίσει να κινούμαι όλα αυτά της χρόνια. Της showbiz και των media. Του χώρου που έχω υπάρξη επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια. Τσακώθηκα για προσωπικού μου λόγους, δεν ήταν κάτι επαγγελματικό που με ανάγκασε να το κάνω. Συνέβη κάτι που με έκανε να πω “Γιατί ρε παιδιά; Γιατί να γίνει όλο αυτό τώρα; Υπήρχε κάποιος λόγος;” Μπήκα απέναντι από κάποιους σημαντικούς ανθρώπους σε σημαντικές θέσεις σε αυτή τη δουλειά που λέγεται τηλεόραση, media, περιοδικά κτπλ.

Είμαι δεκατέσσερα χρόνια σε αυτή τη δουλειά και φέτος, ήταν η πρώτη φορά που είπα στον εαυτό μου “Ξέρεις τι; Μπορείς να το κάνεις. Είσαι δύο χρόνια έξω από την τηλεόραση, και σε παίρνει να σπάσεις και μερικά αυγά”. Να πεις: “Δεν το κάνετε καλά αυτό, είναι ανήθικο ξέρωγω ή μου δυσκολεύεται τη ζωή. Έχεις την δυνατότητα να πεις αυτά τα πράγματα, γιατί είσαι μακριά από την τηλεόραση την τελευταία διετία και οτιδήποτε κάνεις, το κάνεις στο internet, σε δικό σου κανάλι, με δικό σου περιεχόμενο, και χωρίς κανένα πάνω από το κεφάλι σου”, είπα στον εαυτό μου.

Δεν το κάνω μόνη μου όμως, το κάνουμε μαζί. Το γεγονός ότι αισθανόμουν τη σιγουριά ότι, αν για παράδειγμα κλείσει η πόρτα ενός καναλιού για μένα, δεν με νοιάζει τόσο γιατί δεν δραστηριοποιούμαι εκεί. Αν κάποιος θέλει για προσωπική του βεντέτα η για δικούς του μικρούς λόγους, ή απλά τσαντιστεί που εγώ ενοχλήθηκα και μου κλείσει μια πόρτα ενός καναλιού είναι εντάξει. Ούτως ή άλλως δεν δουλεύω εκεί. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Το Youtube είναι αυτό που δημιουργώ και κάνω. Στην πραγματικότητα εσείς μου δώσατε αυτή την ελευθερία. Να μπορώ να σταθώ στα δικά μου πόδια και να πω στο συστηματάκι, που το ξέρω, γιατί έχω υπάρξει σε αυτό να πω “Stop, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα”. Για αυτό είστε πάρα πολύ σημαντικοί.

Είναι η πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που συνειδητοποιώ ότι υπάρχει πραγματικοί αξία στην παρουσία σας εδώ για τη δική μου ζωή. Γιατί μου δίνει μια δυνατότητα ελευθερίας και μια δυνατότητα επιλογής μου δεν είχα.

(…)

Σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δώσατε στην κανονική μου ζωή να πω σε τρεις ανθρώπους “Άη… δεν σε έχω ανάγκη”,», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τον «Μπίλυ» από τους S1ngles; Δείτε την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση!

Keywords
Τυχαία Θέματα