Τοξότης-Αιγόκερως-Υδροχόος-Ιχθείς: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;

Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σε κάθε ζώδιο που έχουν να κάνουν με την αγάπη χωρίς όρους που δεν τελειώνει ποτέ και δεν ξεθωριάζει με τα χρόνια. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε ζώδιο να δυσκολεύεται να αγαπήσει εις τους αιώνες των αιώνων;

Πριν λίγες ημέρες είδαμε στο faysbook.gr τους λόγους που δεν μπορούν να αγαπήσουν για πάντα οι Κριοί-Ταύροι-Δίδυμοι-Καρκίνοι αλλά και οι Λέοντες-Παρθένοι-Ζυγοί-Σκορπιοί.

Σήμερα θα δούμε μερικά ακόμα ζώδια και θα αναλύσουμε τις

δυσκολίες τους στην αγάπη.

#Τοξότης
Οι Τοξότες είναι δύσκολα ζώδια σε ό,τι αφορά τη μόνιμη δέσμευση. Μπορείς να περνάς τέλεια μαζί τους αρκεί να μην νιώσουν πως πρέπει να σου υποσχεθούν ντε και καλά αγάπη για πάντα. Όσο κι αν προσπαθήσεις να τους αλλάξεις δεν θα τα καταφέρεις γι’αυτό προσπάθησε να έχεις μαζί τους μια πιο χαλαρή σχέση χωρίς υπερβολικές δεσμεύσεις.

#Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι θέλουν να νιώσουν ότι τους κερδίζεις πριν πούνε το ναι στην παντοτινή αγάπη. Αν βλέπεις πως περνάει ο καιρός και δεν αλλάζει κάτι στη στάση τους ίσως είναι επειδή μέσα τους έχουν καταλάβει πως οι δυο σας δεν θα καταλήξετε στο happily ever after.

#Υδροχόος
Oι Υδροχόοι δεν είναι πολύ επικοινωνιακά άτομα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τον έρωτα. Μπορείς όμως να τους βοηθήσεις να ανοιχτούν κάνοντάς τους να σε εμπιστευτούν. Μόλις νιώσουν πιο χαλαροί θα μπορέσουν να μοιραστούν μαζί σου περισσότερα πράγματα.

#Ιχθείς
Οι Ιχθείς αγαπάνε τον έρωτα και την αγάπη και γι’αυτό μπορεί εύκολα να ενδώσουν σε αυτά τα συναισθήματα. Ωστόσο όσο εύκολα ενδίδουν τόσο εύκολα μπορούν να πάρουν τα πάντα πίσω και γι’αυτό θέλει προσοχή η επικοινωνία μαζί τους. Επίσης μην πιστεύεις όλα όσα λένε γιατί μπορεί όταν τα λένε να τα εννοούν αλλά αλλάζουν σχετικά εύκολα γνώμη.

Διαβάστε ακόμα: Κριοί-Ταύροι-Δίδυμοι-Καρκίνοι: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;- Υπάρχει πάντα σοβαρός λόγος!

Λέων-Παρθένος-Ζυγός-Σκορπιός: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;

Για ποιο λόγο σε αγνοεί ο αγαπημένος σου (σύμφωνα με το ζώδιό του)!-Μάθε εδώ όλη την αλήθεια

Keywords
Τυχαία Θέματα