Τριαντάφυλλος για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχω στείλει εξώδικο και θέλω να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη, αλλιώς…»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατήγγειλε μέσω Instagram τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού και bullying.

Το πρωί της Τρίτης (27/10) ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σουρλας μίλησε αποκλειστικά στο “Πρω1νό” και διέψευσε τα όσα υποστηρίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, τόνισε πως στάλθηκε εξώδικο στην πρώην παίκτρια του MSR και πρέπει μέσα σε τρεις ώρες από την κοινοποίηση του, να ανακαλέσει.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται πως αποφάσισε να μην ανακαλέσει και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης! Η αποκάλυψη έγινε μέσω του λογαριασμού

της στο Instagram, καθώς τόνισε πως έχει ήδη απευθυνθεί στον δικηγόρο της.

“Ουδέν σχόλιο για το θέμα με τον κύριο Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, την υπόθεση έχει αναλάβει ο Δικηγόρος μου, επιφυλασσόμενη κάθε Νόμιμου Δικαιώματος μου!”, έγραψε.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή της. 

Το πρωί της Πέμπτης (29/10), ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου μίλησε τηλεφωνικώς στο “Πρω1νό” και αποκάλυψε: “Η κυρία Παπαδοπούλου αποφεύγει από την Τρίτη να επικοινωνήσει με τον Δικαστικό Επιμελητή για να της δοθεί το εξώδικο. Κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για bullying, τη στιγμή που η ίδια τον αποκάλεσε “γαρύφαλλο” στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά“.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προσπάθησε μέσω των δημοσιεύσεων της να ανασκευάσει τα όσα είπε, όμως δεν το έκανε ξεκάθαρα. Έτσι, ο τραγουδιστής θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή.

“Θα προχωρήσουμε σε μήνυση και αγωγή με την οποία θα ζητούμε και κάποια χρηματική αποζημίωση, η οποία θα δοθεί στα παιδιά με καρκίνο.”, είπε ο δικηγόρος του. Το ποσό που θα ζητήσει ο Τριαντάφυλλος από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι 100 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο On Time και τη Σάσα Σταμάτη και σημείωσε πως «ο κόσμος έμαθε την αλήθεια με αποδείξεις, με κάμερες στο χώρο του OPEN όπου είδαν ακριβώς τι έγινε και δεν υπήρχε καμία χειροδικία και το επιβεβαίωσαν και οι floor managers και οι cameramen και οι μακιγιέζ».

Στην συνέχεια τόνισε πως «ο παραγωγός μας και παρουσιαστής του σόου επιβεβαίωσε ότι δεν συνέβη το παραμικρό. Έχω στείλει εξώδικο και θέλω να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη, αλλιώς θα προχωρήσουμε σε μήνυση και αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος κατέληξε πως «το ποσό, που θα είναι 100.000 ευρώ, τα οποία δεν τα θέλω, γιατί έχω μάθει να δουλεύω τίμια στη ζωή μου, θα πάνε σε παιδιά που έχουν καρκίνο και ανάγκη. Δεν πρόκειται να σταματήσω το θέμα σε καμία περίπτωση γιατί θέλω να προχωράω με ψηλά το κεφάλι».

Διαβάστε περισσότερα:

H Ζένια Μπονάτσου ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη!

Η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε τεστ κορονοϊού-Το μήνυμα της στα social media και τα αποτελέσματα

Ζωή Παπαδοπούλου: Ο προβληματισμός της για τον κορονοϊό και τον φόβο που έχει φέρει η πανδημία

Keywords
Τυχαία Θέματα