Τρύφωνας Σαμαράς: Η ένταση με την Βανδή στα γυρίσματα του J2US και ο λόγος που σκέφτηκε να αποχωρήσει!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με την παρτενέρ του και αγαπημένη τραγουδίστρια, Χαρά Βέρρα τραγούδησε στο δεύτερο επεισόδιο του J2US που έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο το τραγούδι «Βγάλε το μαντήλι».

Όπως έγινε γνωστό όμως αμέσως μετά την ερμηνεία του, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με την Δέσποινα Βανδή που είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου και σκέφτηκε μάλιστα και να αποχωρήσει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία,

ο Στέφανος Βασιλάκης έκανε τα μαλλιά του ράστα και εμφανίστηκε στη σκηνή με μια λευκή φούστα που παρέπεμπε σε φουστανέλα. Αυτό στάθηκε η αφορμή για να του ασκήσει κριτική η τραγουδίστρια, λέγοντάς του πως δεν είναι ωραίο να διακωμωδούμε ένα σύμβολο του ελληνισμού όπως είναι η φουστανέλα. Ο κομμωτής ένιωσε προσβεβλημένος σε σημείο να πει πως σκέφτηκε να φύγει από μόνος του από το τηλεοπτικό σόου.

Δεν το  έκανε όμως εξαιτίας της στενής φιλίας που τον δένει με τον Νίκο Κοκλώνη. “Η κριτική επιτροπή ήταν λίγο αυστηρή μαζί μου μέχρι που είπα ‘θα φύγω’ αν δεν ήταν ο Νίκος τόσο φίλος μου.”.. “Πρόσβαλαν την προσωπική μου ζωή”… “Αν δεν ήταν ο Νίκος μπορεί να έλεγα και περισσότερα. Ήταν να τα παρατήσω, είπα στη Χαρά ‘κράτα με’”…. “Είμαι πολύ στενοχωρημένος και πικραμένος με την κυρία Βανδή που τη θαυμάζω και την αγαπάω, αλλά ήταν λίγο αυστηρή μαζί μου. Για να σου πω ότι ήθελα να φύγω δεν υπάρχουν λόγια”, ήταν μερικά από όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για τον Σάκη Τανιμανίδη-Η ηλικία του και οι φωτογραφίες από το παρελθόν 

Τηλεοπτικά νέα: Αυτές είναι οι τρεις παρουσιάστριες που ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τον Alpha 

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας από καλλιτέχνες για την αντιμετώπιση

Keywords
Τυχαία Θέματα