Βαλάντης: Αυτή είναι η κατά 14 χρόνια μικρότερη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Βαλάντης εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο Survivor και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Σήμερα, η εφημερίδα «Espresso» έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ερωτευμένος, ωστόσο έχει επιλέξει να διαφυλάξει αυτό το κομμάτι της ζωής του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το όνομα της γυναίκας που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso» του έχει κλέψει την καρδιά ακούει στο όνομα Σουζάνα Χατζοπούλου και είναι 32 ετών. Τι κι αν, λοιπόν, υπάρχει

διαφορά 14 χρόνων, καθώς ο Βαλάντης είναι 46 ετών, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στη σχέση τους και να πορεύονται μαζί και ευτυχισμένοι.

Η Σουζάνα Χατζοπούλου ήταν (και είναι) μεγάλη θαυμάστρια του δημοφιλούς τραγουδιστή και έτσι τον ακολουθούσε συχνά στις εμφανίσεις του. Πριν περίπου ενάμιση χρόνο, η ίδια επεδίωξε να τον γνωρίσει και προσωπικά. Τότε, ήταν που γράφτηκε η αρχή αυτής της σχέσης, μιας και ο τραγουδιστής γοητεύτηκε από την ομορφιά της.

Οι δυο τους έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι, με τη Σουζάνα Χατζοπούλου να συνοδεύει παντού τον Βαλάντη. Η ίδια έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων, ακόμη και της πρώην συντρόφου και μητέρας του γιου του Βαλάντη, Έλενας Γκρέκου, με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε «Espresso», τώρα που ο Βαλάντης βρίσκεσαι στον Άγιο Δομίνικο, η Σουζάνα Χατζοπούλου έχει αναλάβει να φροντίζει τις γάτες του στο σπίτι του.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή Φωτογραφιών: Facebook/ Souzana Xatzopoulou

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει για εκείνον -«Δεν μιλώ γι’ αυτό το θέμα… Σας ευχαριστώ, γεια σας!»

 Πάνος Μουζουράκης: Έτσι διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τη Τζίνα Βαρελά

 Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Η πρόβα νυφικού λίγο πριν τον αρραβώνα τους -«Θα γίνει χαμός»

Keywords
Τυχαία Θέματα