Βαλεντίνη Παπαδάκη: Το τρυφερό στιγμιότυπο που θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και το δημόσιο μήνυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Το ερωτευμένο ζευγάρι λίγες ημέρες μετά τον γάμο του, βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσω δημοσίευσης που έκανε η Βαλεντίνη Παπαδάκη στο Instagram. Η ευτυχισμένη μητέρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία του γιου της μέσα από το μαιευτήριο.

Δείτε ΕΔΩ την φωτογραφία που

δημοσίευσε!

Πλέον η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριπ και βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τον Κώστα Σόμμερ και τον μικρό της πρίγκιπα, τον μπέμπη Ιάσωνα!

Σήμερα το απόγευμα (8/9), μάλιστα, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που θηλάζει το μωράκι της και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Λίγοι μαύροι κύκλοι, μια απαλή μυρωδιά, λίγη γεύση γάλα, πολύ αγάπη και μια αγκαλιά.. αισθήματα παρά πολλά. Ένα ευχαριστώ και ένα Σ αγαπώ σε σένα καρδιά μου @kostas_sommer για το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής μας, που άλλαξε από το πρώτο του κλάμα. Δεν πίστευα ποτέ ποσό γρήγορα και δυνατά θα σε ερωτευόμουν μέχρι να σε δω, Σ αγαπώ τώρα κ για πάντα μωρό μου καλώς ήρθες», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσής της η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Δείτε την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Valentine Papadaki Sommer (@valentine.papadaki)


Διαβάστε ακόμα:

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η σχέση με τους πρώην συμπαίκτες της από το Big Brother και τα νέα “καρφιά” στη Σοφία Δανέζη

Big Brother: Παίκτης του ριάλιτι είχε έρθει κοντά με διάσημη ηθοποιό του Hollowood

Mad Clip: Τι λένε οι πραγματογνώμονες μετά από εξέταση της Porsche

Keywords
Τυχαία Θέματα