Βαγγέλης Περρής: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για την Ιωάννα Μαλέσκου!

Ο Βαγγέλης Περρής, σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Xαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, τόνισε πως όσα είπε προ ημερών δεν είχαν στόχο την παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά σε μια γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί στα Μέσα.

«Το ποίημα που ανέφερα στην εκπομπή ήταν γενικό, απευθύνεται σε μια πανάρχαια συνταγή,… Μετά διάβασα ότι απευθύνομαι σε συγκεκριμένο πρόσωπο, εγώ δε το είπα ποτέ, δεν το έμαθα. Μετά υπήρχαν

και σχόλια επ’ αυτού τα οποία προέκυψαν από έναν τίτλο και όχι από κάτι που είπα εγώ, αλλά αυτά συμβαίνουν, είναι ρόλοι που έχουν παιχτεί και ξαναπαιχτεί χιλιάδες φορές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πώς είναι όμως η εμπειρία του στο Πρω1νό και πώς βλέπει όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική πρωινή ζώνη το τελευταίο διάστημα: «Νιώθω σαν το παιδάκι που το έχουν πάει για πρώτη φορά στην παιδική χαρά και βλέπω ωραία παιχνίδια, τραμπάλες, κούνιες, γονείς που έρχονται και μου λένε να μην πειράζεις τα άλλα παιδάκια. Περνάμε πάρα πολύ ωραία και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Και είναι καλό αυτό. Ο κόσμος που κάθεται στο σπίτι έχει να δει τα πάντα. Δεν είναι μια ζώνη παραδομένη, είναι μια ζώνη ανταγωνιστική… Πολύ πράμα. Περνάμε ωραία… Αν δεν εργαζόμουν δε θα τις έβλεπα τις πρωινές εκπομπές».

Δείτε το αλλά και όλα  όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα:

Μαίρη Μηνά: Αποκάλυψε πώς πήρε το ρόλο στην νέα σειρά του Alpha, “Αγγελική”

Παντρεύτηκε ο Θάνος Τζάνης! Δείτε φωτογραφίες!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δε φαντάζεστε πώς την έβαψε η ανιψιά της…

Keywords
Τυχαία Θέματα