Βαριές κουβέντες στο Masterchef από την Μαριάννα στον Σταύρο: «Τον αντρισμό που δεν έχεις…»

Η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Σταύρο Βαρθαλίτη ήταν η ηττημένη στην ομαδική δοκιμασία του Masterchef. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε υποθετικά τον Σταύρο τι θα έκανε αν ο φάκελος με το πλεονέκτημα του αρχηγού ήταν το ίδιο με της περασμένης εβδομάδας, δηλαδή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο, εκείνος απάντησε πως θα ήταν ανάμεσα στον ίδιο ως αρχηγό και στην Μαριάννα μαγειρικά, εξηγώντας ότι δεν θέλει να διώχνει δυνατούς μάγειρες,

υπονοώντας ότι δεν τη θεωρεί δυνατή μαγείρισσα.

Η Μαριάννα Πουλμεντή ανέφερε μπροστά στους κριτές ότι δεν συμφωνεί γιατί δεν έγινε κάτι στραβό στα πιάτα που είχε εμπλακεί και στην συνέχεια έπιασε τον Σταύρο για να του τα ψάλλει.

«Το πιάνω off camera και του λέω ότι όταν εγώ σε πίεζα να μου δώσεις κάτι παραπάνω, ήθελες να κόβω πράγματα και να φέρνω πράγματα από πίσω, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα σου να έχεις κάποιον να ψηφίσεις. Αυτό, του λέω, δεν το θεωρώ αντρισμό. Θεωρώ ότι τον αντρισμό που δεν έχεις εσύ τον έχω εγώ τέσσερις φορές παραπάνω.

Και ούτε δέχομαι να μου πεις ότι δεν είμαι καλή μαγείρισσα, δεν το ξέρεις. Ούτε εγώ ξέρω ότι είσαι καλός μάγειρας, έχω δοκιμάσει κάτι από σένα; Είχε κάνει ένα σπανακόρυζο στο σπίτι και είχε μέσα χώμα το σπανάκι», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

Δείτε τι είπε η Μαριάννα:

Για την ιστορία το πλεονέκτημα του Σταύρου ήταν τελικά να δώσει ασυλία σε κάποιον και εκείνος επέλεξε τον Ηρακλή.

Διαβάστε ακόμα:

Ζωζώ Σαπουντζάκη για Κώστα Βουτσά: «Ετοιμαζόμουν να πάω να τον δω, αλλά δεν πρόλαβα…»

Masterchef – Σωτήρης Κοντιζάς: «Με μια φράση τους έχεις προσβάλει όλους!»

Masterchef: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με τη διαφορά βαθμολογίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα