Βασιλική Μιλλούση: «Στην αρχή προβληματιζόμουν για τη διαφορά ηλικίας με τον Λευτέρη»

H Bασιλική Μιλλούση έδωσε υνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα για τις ζωές μας και τις προηγούμενες σχέσεις μας. Αυτό, όμως, δεν στάθηκε ποτέ αφορμή για να παρεξηγηθούμε. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε πως είμαστε μαζί, η φιλική σχέση που είχαμε και οι εκμυστηρεύσεις μας δεν θα στέκονταν εμπόδιο. Και οι δυο είχαμε ως αρχή το εξής: Είμαστε μαζί και η ζωή μας ξεκινάει από εδώ και πέρα. Δεν αφήσαμε τίποτα να μπει ανάμεσα

μας και με μεγάλο σεβασμό στο παρελθόν προχωρήσαμε με κοινό στόχο την ευτυχία μας».

Τι δήλωσε η αθλήτρια για τη διαφορά ηλικίας που έχουν;

«Στην αρχή είχα έναν μικρό προβληματισμό και αυτό οφείλεται στη φιλική σχέση που είχαμε πριν. Όσο, όμως, τον γνώριζα καλύτερα, έβλεπα τον δυναμισμό που είχε σε όλο του το μεγαλείο. Όπως είναι leader στον αθλητισμό, έτσι είναι και στις σχέσεις με τους δικούς του ανθρώπους. Μπαίνει πάντα μπροστά για να τους προστατεύσει και να τους βοηθήσει. Νιώθεις ασφάλεια άμα τον έχεις κοντά σoυ.

Όταν ξεκίνησε η σχέση μας, ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του, οπότε ο οποιοσδήποτε προβληματισμός εξαφανίστηκε εντελώς. Ύστερα από έξι χρόνια που είμαστε μαζί, εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Και αυτός ο έρωτας που νιώθω έχει γίνει ακόμα πιο βαθύς και ουσιαστικός».

Πέρυσι ο Λευτέρης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο. Πώς ήταν εκείνη η περίοδος για το ζευγάρι;

«Ήταν ένας χρόνος γεμάτος άγχος, αμφιβολίες και μεγάλη πίεση. Το συγκεκριμένο χειρουργείο ήταν σοβαρό, αν αναλογισθείς πως οι ωμοί στο αγώνισμα των κρίκων είναι πολύ σημαντικά “εργαλεία”. Μολονότι το ιατρικό team που ανέλαβε την περίπτωση του ήταν εξαιρετικό, ταλαιπωρήθηκε πολύ κι αυτό διότι ο χρόνος αποκατάστασης ύστερα από την επέμβαση ήταν μεγαλύτερος από ό,τι περιμέναμε» .

Διαβάστε ακόμα: Θλίψη: Αυτή τη στιγμή η κηδεία του Γιάννη Σπανού…

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Σπαλιάρα για τον πατέρα του: «Σ’αγαπώ παλικάρι μου…»

Θα πάθεις πλάκα! Δες την Ζενεβιέβ Μαζαρί του GNTM πριν από πολλά χρόνια… (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα