Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι ευτυχισμένος, παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» ήταν σήμερα το απόγευμα (20/12) ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Αρχικά, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέφερε σχετικά με την μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με την τραγουδίστρια: «Παρατηρώ ως φαινόμενο το γεγονός ότι τώρα τελευταία η προσωπική

μου ζωή καπελώνει την επαγγελματική μου. Κάποιες φορές με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο. Μπόρα είναι θα περάσει.

Όσες φορές θα βγούμε έξω, θα είμαι 100% φυσιολογικός όπως θα ήμουν αν δεν ήταν παπαράτσι. Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγούν από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Αμηχανία έχω νιώσει κάποιες στιγμές, όταν πέφτουν πολλές κάμερες. Μια φορά έχει γίνει αυτό».

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως είναι ευτυχισμένος και πως παίρνει πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή: «Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Κι εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Η Ελεονώρα Μελέτη για την κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Η μέρα που ξεκίνησα την διαδικασία ήταν πολύ επώδυνη»

Νίκη Λυμπεράκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα