Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Πώς πέρασαν την Πρωτομαγιά; Οι αναρτήσεις τους δυο μέρες μετά το γάμο τους!

Μετά τον αρραβώνα τους, τον περασμένο Δεκέμβριο, έγινε γνωστό πώς η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επρόκειτο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού στις αρχές του Απρίλη δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα “Εστία”.

Κι ενώ όλοι πίστευαν πως ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, η ηθοποιός και ο σεφ έκαναν την έκπληξη και παντρεύτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα,

υπό άκρα μυστικότητα. Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου, με κουμπάρες την αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα και τη νύφη του Λένια.

“Ο γάμος τους έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου. Αυτό είναι το εκκλησάκι που είχε επιλέξει το ζευγάρι για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στον γάμο συνόδευσε τη Βάσω Λασκαράκη, η κόρη της Εύα. Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα και η νύφη του Λένια. Το πάρτι του γάμου έγινε στο κτήμα της Οικογένειας Παπακαλιάτη, ένα πολύ ωραίο σπίτι με κήπο και πισίνα. Εκεί στήθηκαν τα τραπέζια και έγινε η δεξίωση. Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ σε ένα από τα ξενοδοχεία της οικογένειας, στις Γούρνες Ηρακλείου. Ανάμεσα στους πολύ λίγους καλεσμένους ήταν η Τίνα Τόσκα”, αποκάλυψε την επόμενη μέρα μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει ακόμα ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη. Δύο μέρες μετά το γάμο τους, υποδέχτηκαν τον Μάη κάνοντας σχεδόν ταυτόχρονα instastories και μοιράστηκα μερικές προσωπικές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Σε αυτές η Βάσω Λασκαράκη ετοίμαζε το μαγιάτικο στεφάνι, ενώ ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος ήταν υπεύθυνος για το μεσημεριανό τους φαγητό.

Διαβάστε ακόμα: Πρωτομαγιά: Η βόλτα της Φαίης μας μαζί με τους γιους της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το παρελθόν και το μήνυμα που συγκίνησε τους followers της

Keywords
Τυχαία Θέματα