Βαθιά χωρίστρα στο πλάι: Ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της επόμενης σεζόν που οι Παριζιάνες έχουν ήδη αντιγράψει

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 τελείωσε αφήνοντας σε όλες εμάς τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι beauty experts στα παρασκήνια έκαναν θαύματα και μερικές από τις τάσεις που είδαμε τις υιοθετήσαμε. Τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά.

Υπάρχει όμως και μία που η αλήθεια είναι πως μας ξέφυγε. Διακριτική μεν αλλά tres chic, οι Παριζιάνες την έχουν ήδη αντιγράψει και το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Πρόκειται για τη βαθιά

χωρίστρα στο πλάι. Μια λεπτομέρεια που αναβαθμίζει το κούρεμα και το χτένισμα με τον πιο απλό τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε τη χωρίστρα σας ελάχιστα εκατοστά πιο δεξιά ή πιο αριστερά.

Ακολουθούν τα looks που είδαμε στους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αν επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στο look, το μήκος των μαλλιών αλλά και το χτένισμα σας.

Balmain: Τα μαλλιά μακριά και ανέμελα με απαλούς κυματισμούς και τη χωρίστρα βαθιά στο πλάι να χαρίζει όγκο αλλά και μια σοφιστικέ πινελιά στο look.

Photo: Victor Virgile/Getty Images/Ideal Image

Loewe: Sleek, χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα που αποτελεί μια τέλεια ιδέα για το επόμενο office look.

Photo: SAVIKO/Getty Images/Ideal Image

Saint Laurent: Το bob αποκτά ένα grunge look χάρη στη χωρίστρα το οποίο είναι και πάλι στην επικαιρότητα μετά από πολλά χρόνια.

Photo: Peter White/Getty Images/Ideal Image

Givenchy: Η βαθιά χωρίστρα δείχνει τέλεια ακόμη και σε κοντά μαλλιά. Τολμήστε το, είναι υπέροχη ιδέα.

Photo: Peter White/Getty Images/Ideal Image

Paco Rabanne: Οι ανάλαφρες μπούκλες και η τούφα που ακουμπά το πρόσωπο χαρίζει ένα super θηλυκό ύφος.

Photo: Peter White/Getty Images/Ideal Image

Παράλληλα μπορείτε να στολίσετε τα μαλλιά σας με αξεσουάρ που τονίζουν ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο hair look. Τα προϊόντα stying θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το sleek αποτέλεσμα. Σπρέι χτενίσματος αλλά και wax spray είναι ότι καλύτερο αφού εκτός από κράτημα προσφέρουν και λάμψη στην τρίχα. Αν πάλι θέλετε κυματισμούς ή μπούκλες θα χρειαστείτε αφρό χτενίσματος. Στεγνώστε τα με το σεσουάρ και δουλέψτε τα με τα δάχτυλα.

Κεντρική photo: SAVIKO/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Μια μάσκα μαλλιών που θα αφήσετε να δράσει όλη νύχτα και θα σας κάνει να πετάξετε απ’ τη χαρά σας το επόμενο πρωί

H Gigi Hadid έχει ανεβάσει το μονοχρωματικό make up σε άλλο επίπεδο και πρέπει να το δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα