Βίκυ Καγιά: Η αντίδρασή της μετά τις αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στο GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πρόσφατη συνένευξή της αποκάλυψε πως οι δύο σεζόν που συμμετείχε στο GNTM ήταν ένας εφιάλτης για εκείνη και πως βίωσε ακόμη και bullying.

«Βίωσα bullying  στη δουλειά. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σήμερα το πρωί (30/10) η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την ίδια να τονίζει πως δεν γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να της έκανε bullying.

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει bullying στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί… Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου», ανέφερε η Βίκυ Καγιά στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Open Weekend».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Μάρκου: Σε καταστολή νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας -«Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, δέχτηκε πάνω από 15 μαχαιριές»

Καίτη Φίνου: «Είχα 10 χρόνια να έρθω σε σεξουαλική επαφή»

Σάσα Μπάστα – Δημήτρης Κουσαθανάς: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου;

Keywords
Τυχαία Θέματα