Υπάρχει μια χειμερινή απόχρωση που έχει ξετρελάνει όλες τις stars και θα φορεθεί πολύ όλο το καλοκαίρι!

Το μπεζ χρώμα αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη τον χειμώνα που μας πέρασε. Υπήρξε το πιο δημοφιλές χρώμα της χειμερινής σεζόν και πολλές stars και φανατικές fashionistas το φόρεσαν ξανά και ξανά. Αν νομίζεις πως αυτή η απόχρωση θα παραμείνει στις τάσεις του χειμώνα και θα την ξαναδούμε το ερχόμενο φθινόπωρο…κάνεις λάθος. Το μπεζ αποτελεί μια από τις πιο hot αποχρώσεις της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού που έρχεται και θα βαρεθείς

να τη φοράς!

Η πανέμορφη και πολύ στιλάτη ηθοποιός Allison Williams έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση επιλέγοντας το μπεζ χρώμα.

The Look

Η ηθοποιός φόρεσε ολόσωμη μπεζ φόρμα με ενσωματωμένο ζωνάκι, καμπάνα και ζιβάγκο και κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω της! Η φόρμα που φόρεσε η ηθοποιός είναι Ralph Lauren και η ίδια τη συνδύασε με Kavant & Sharart κοσμήματα. Η Allison ολοκλήρωσε το look της με χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της και έντονο μπορντό κραγιόν!

Το μπεζ είναι ένα χρώμα που αν φορεθεί σωστά μπορεί να δείξει άκρως καλοκαιρινό. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινός και δροσερός συνδυασμός από μια μπεζ φούστα και ένα λευκό top ή ένα λευκό τζιν και ένα μπεζ crop top.

Oι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο λατρεύουν τα καλοκαιρινά κοστούμια και τα φοράνε είτε με αμάνικα γιλέκα είτε με πολύ λεπτά blazer.

Συνδύασε μπεζ με εκρού και άλλες ανοιχτές αποχρώσεις για ένα super καλοκαιρινό look.

Φόρεσε ένα μάξι μπεζ φόρεμα με statement κοσμήματα και έντονο κραγιόν και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τους πάντες με το στιλ σου! Ολοκλήρωσε το look με sneakers ή πέδιλα.

Διαβάστε ακόμα: Τα σκισμένα τζιν είναι και πάλι μόδα και εδώ θα δεις πώς θα τα φορέσεις Δευτέρα με Παρασκευή (VIDEO)

Τα 6 κομμάτια που πρέπει να έχει οπωσδήποτε η καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα- Μπορείς να τα δεις όλα ΕΔΩ!

Tο μπλουζάκι που προσέλκυσε εκατοντάδες χιλιάδες likes στο instagram!- Θα το λατρέψεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα