Ζήνα Κουτσελίνη: Αποχώρησε από την εκπομπή του Αρναούτογλου-Η ενόχληση και η συνέντευξη που δεν έγινε ποτέ!

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show με σκοπό να παραχωρήσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο το γύρισμα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Όπως αποκάλυψαν αποκλειστικά στο “Πρω1νό”, η παρουσιάστρια του Star πριν συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε στο δώματιο με τις “Σφήκες”. Έκει, φαίνεται πως κάτι ειπώθηκε που ενόχλησε έντονα τη Ζήνα Κουτσελίνη και την έθιξε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την εκπομπή.

“Η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει.

Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της.”, είπε ο Νίκος Παρτσώλης. 

Ο Αλέξης Μίχας επικοινώνησε με την παρουσιάστρια, όμως δεν θέλησε να του αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη αν και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο αγαπάει ιδιαίτερα.

Το γύρισμα με τον παρουσιαστή δεν έγινε ποτέ, καθώς η Ζήνα Κουτσελίνη αμέσως μετά το περιστατικό με τις “Σφήκες”, αποχώρησε.

Η Φαίη μας ανέφερε πως ενδέχεται να μην της έγινε κάποια ερώτηση που να την έθιξε, αλλά να άκουσε κάποια πράγματα και να ενοχλήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Η ατάκα της Βίκυς Καγιά για τη… ξεπερασμένη αρρενωπότητα και τα σχόλια στο “Πρω1νό”!  

Το κείμενο της Τατιάνας Στεφανίδου για τη στιγμή στο GNTM που την έκανε να νιώσει άβολα και το σχόλιο για Καγιά-Μαζαρί! 

Το πρώτο μήνυμα της Χρύσας Καβράκη μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3! 

Keywords
Τυχαία Θέματα