Ζώδια & Έρωτας: 10 tips που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις έναν Τοξότη!

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο με έντονη προσωπικότητα που συνήθως ξέρει πολύ καλά τι θέλει στη ζωή του. Για να τον… φέρει στο δρόμο σου πρέπει να του τραβήξεις την προσοχή με μερικά από τα παρακάτω tips.

#1. Δεν γίνεται να μην προσελκύσεις το ενδιαφέρον ενός Τοξότη αν είσαι άτομο που αγαπάει την περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου λατρεύουν να δοκιμάζουν συνέχεια νέα πράγματα και καλό είναι να νιώσουν πως έχουν δίπλα τους κάποιον που μοιράζεται την ίδια σκέψη και φιλοσοφία.

#2. Αν νιώσει ότι του στερείς την ελευθερία του με οποιονδήποτε τρόπο θα σε κάνει πέρα και δεν θα θέλει να έχει πολλές επαφές μαζί σου.

#3. Θέλουν να νιώθουν ανεξάρτητοι ώστε να μπορούν να κάνουν τα πράγματα που αγαπάνε. Ωστόσο όταν νιώσουν πως βρήκαν το άλλο τους μισό είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάποιες θυσίες προκειμένου να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια.

#4. Μπορεί να φαίνονται άτομα ανοιχτά και πολύ μοντέρνα αλλά στις ιδέες τους είναι πολλές φορές πιο παραδοσιακοί από όσο δείχνουν. Θα προτιμήσουν να βρουν μια κοπέλα που να μοιράζεται τις ίδιες πεποιθήσεις με αυτούς από το να είναι σε μια σχέση με κάποια που είναι το αντίθετο ακριβώς από αυτούς.

#5. Είναι ειλικρινείς και θα πουν αυτό που σκέφτονται. Το ίδιο θέλουν να συμβαίνει και από τους συντρόφους τους. Η εμπιστοσύνη σε μια σχέση είναι για αυτούς πολύ σημαντικό κριτήριο.

#6. Οι περισσότεροι Τοξότες λατρεύουν τα ζώα και συνήθως θα ψάξουν για μια γυναίκα που είναι εξίσου φιλόζωη.

#7. Η μεγαλύτερη αδυναμία τους είναι τα ταξίδια και γι’αυτό δεν μπορούν να είναι με γυναίκες που δεν μοιράζονται το πάθος τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί τους θα ταξιδέψεις σχεδόν σε όλη τη Γη.

Μια ματιά ακόμα: 3 tricks για να καταλάβεις πότε ένας Δίδυμος σε φλερτάρει και ενδιαφέρεται για σένα!

5 συνδυασμοί ζωδίων που δημιουργούν…καταστροφικές σχέσεις!

Ζώδια & Έρωτας: 5 βήματα για να κερδίσεις την καρδιά ενός Καρκίνου…

Keywords
Τυχαία Θέματα