Ζώδια: Πώς να αντιμετωπίσεις έναν άντρα που σε απορρίπτει ξανά και ξανά (Μέρος IΙ)

Σου αρέσει ένας άντρα πολύ αλλά νιώθεις πως κάθε φορά που τον πλησιάζεις εκείνος απομακρύνεται; Δες τι πρέπει να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό του.

Xτες είδαμε πώς πρέπει να δράσεις αν έχεις απέναντί σου έναν Κριό, έναν Ταύρο, έναν Δίδυμο ή έναν Καρκίνο. Σήμερα θα δούμε τα υπόλοιπα ζώδια.

#Οι λέοντες είναι ζώδιο της επικοινωνίας. Έτσι αν κάποιος Λέων σε απορρίψει θα σου εξηγήσει τους λόγους και θα προσπαθήσει να σε κάνει να καταλάβεις. Αν δεν καταλαβαίνεις

δεν θα κάτσει να σκάσει. Ωστόσο πάντα θα προσπαθεί να είστε καλά μεταξύ σας.

#Οι παρθένοι είναι άτομα της λογικής και γι’αυτό δεν θα σε παραπλανήσουν με ψεύτικα λόγια και συναισθήματα. Θα σου πουν ξεκάθαρα τη γνώμη τους αλλά εσύ φρόντισε να μην απομακρυνθείς πολύ σε περίπτωση που αλλάξουν γνώμη.

#Οι ζυγοί αν δεν σε θέλουν δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη ποτέ και για κανένα λόγο. Μάλιστα θα στο δώσουν να το καταλάβεις από το πρώτο λεπτό.

#Οι σκορπιοί είναι πιο επιθετικά ζώδια και αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην έχουν τον τρόπο να απορρίψουν μια γυναίκα με διακριτικότητα. Θα σου προτείναμε να κοιτάξεις για κάτι άλλο από τη στιγμή που σε απέρριψε ένας σκορπιός. Δύσκολα θα τα βρείτε μεταξύ σας μετά την επίθεση που θα δεχτείς από τον ίδιο.

#Οι τοξότες λατρεύουν την ελευθερία τους. Γι’αυτό δεν πρέπει να παίρνεις προσωπικά την απόρριψη που σου έδειξαν. Δεν σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρεις…σημαίνει απλά πως τους νοιάζει περισσότερο η ελευθερία τους.

#Αν σε απορρίψει ένας αιγόκερως είναι επειδή δεν τον ενδιαφέρεις ή έτσι νομίζει. Επέμεινε λίγο και αν δεις άσχημη αντίδραση φύγε για να γλυτώσεις.

#Οι υδροχόοι μπορεί να απορρίψουν ακόμα και γυναίκες που τις νοιάζονται πολύ. Για κάποιο λόγο χτίζουν τοίχοι ανάμεσα σε εκίνους και τις γυναίκες που τους ενδιαφέρουν και γι’αυτό θα πρέπει να δείξεις υπομονή μαζί τους.

#Οι ιχθείς είναι άτομα που τους αρέσει να βλάπουν το καλό στους άλλους. Δείξτους λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σου και είναι πολύ πιθανό να τους κατακτήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια: Πώς να αντιμετωπίσεις έναν άντρα που σε απορρίπτει ξανά και ξανά (Μέρος Ι)

Ζώδια και έρωτας: Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό μας όταν δαγκώνουμε τη λαμαρίνα;

Ζώδια: Αυτά είναι τα πράγματα που θα σας κάνουν να μετανιώσετε σε κάποια φάση της ζωής σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα