GEN Summit: Το κορυφαίο διεθνές συνέδριο των media στις 9/5 στο Σταύρος Νιάρχος

Σας προωθούμε την πρόσκληση και ενημερωτικό υλικό για τη Συνέντευξη Τύπου του GEN Summit 2019, του κορυφαίου διεθνούς συνεδρίου στον χώρο των media που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2019.

Η φιλοξενία του Global Editors Network Summit από την ελληνική πρωτεύουσα διεκδικήθηκε

από το Γραφείο Συνεδρίων &Επισκεπτών της Αθήνας (This is Athens-Convention & Visitors Bureau, ACVB) -κορυφαίο ευρωπαϊκό γραφείο για το 2018 στα World Travel Awards-, και επετεύχθη μέσω της ανταγωνιστικής πρότασης που κατέθεσε.

Η εν λόγω διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Αθήνα, καθώς πρόκειται να την επισκεφθούν οι σημαντικότεροι διαμορφωτές γνώμης παγκοσμίως, κάτι το οποίο μπορεί να έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη με αναφορές τους όσον αφορά την Αθήνα σε πολλαπλά επίπεδα.

Πρόκειται για το κορυφαίο συνέδριο ανώτερων στελεχών του Τύπου και των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως και θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με περισσότερους από 700 αρχισυντάκτες και δημοσιογράφους από πάνω από 80 χώρες.

Η Συνέντευξη Τύπου για το GEN Summit πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου (12.00- 13.00) στον Πύργο Βιβλίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ, ισόγειο). Εκεί θα ανακοινωθεί και η τελική λίστα των ομιλητών καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την Katharine Viner (The Guardian) και τον John Micklethwait (Bloomberg) οι οποίοι είναι μεταξύ των 80 διακεκριμένων ομιλητών του συνεδρίου. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για όλες τις συνεδρίες του προγράμματος.

Ο Bertrand Pecquerie, GEN CEO, πρόκειται να ηγηθεί της παρουσίασης και να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις μαζί με όλους τους εταίρους του GENSummit (ΙΣΝ, ΚΠΙΣΝ, iMedD και Protagon) και να ενημερώσει σχετικά με τους τρόπους συμμετοχής στην κορυφαία αυτή συνάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα