Επίθεση αγέλης λύκων στο Εβροπάρκο…VIDEO

18:16 15/7/2021 - Πηγή: iHunt

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Μάνδρα του Έβρου μετά την επίθεση αγέλης λύκων στο Εβροπάρκο ( Χώρος αναψυχής, Εστιατόριο, Αναψυκτήριο, Ζωολογικό Πάρκο ) το οποίο βρίσκεται στην άκρη του χωριού.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Χρήστου Χαριτούδη, (ο οποίος μας έστειλε τα βίντεο και τις φωτογραφίες) συνάδελφου κυνηγού και φίλου του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Βασιλείου Ρέστα που έπαθε την ζημιά, η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/07/21 μέσα σε ειδικά περιφραγμένο χώρο της επιχείρησης με πλέγματα ύψους άνω των 2.5 μέτρων !!! Η σφαγή, γιατί περί σφαγής

και μακελειού πρόκειται έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας την ώρα που ξύπνησε ο Βασίλης και πήγε να ταίσει τα ζώα του, εκεί έντρομος αντίκρισε 15 κατσίκες νεκρές, πνιγμένες στο λαιμό, 2 φαγωμένες και άλλες δέκα τραυματισμένες-δαγκωμένες στο σβέρκο. Μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ ειδοποίησε το Δασαρχείο και την Κτηνιατρική Υπηρεσία για καταγραφή της ζημιάς.

Ο Χρήστος, ο συνάδελφος που έστειλε το υλικό σχολιάζει : “Χθες το βράδι μπήκαν μέσα σε περιφραγμένο χώρο του πάρκου, λύκοι, αρκετοί από ότι καταλάβαμε. Έφαγαν 2 κατσίκια και έπνιξαν άλλα 15, χώρια τα τραυματισμένα. Ο χώρος είναι περιφραγμένος πολύ καλά με πλέγμα άνω των 2,5 μέτρων, ωστόσο κατάφεραν και πήδηξαν από πάνω. Σε άλλη έκταση  υπάρχουν και άγρια ζώα όπως ελάφια, αγριογούρουνα κ.τ.λ αλλά έπεσαν στο χώρο που υπήρχαν τα ήμερα κατσίκια. Το χωριό είναι η Μάνδρα Έβρου και εδώ και αρκετό καιρό έχουν εμφανιστεί λύκοι, η αγέλη αυτή, αλλά και μεμονωμένα ζώα. Προχθές μάλιστα είδα 2 λύκους μέρα μεσημέρι πηγαίνοντας στο χωράφι σε πολύ κοντινή απόσταση από το χωριό.”



Αλέξανδρος Παλαιολόγος για το iHunt.gr

The post Επίθεση αγέλης λύκων στο Εβροπάρκο…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα