Η Μπομπολάκη δεν ξεχωρίζει το ζαρκάδι από το ελάφι…..

20:58 25/10/2024 - Πηγή: iHunt

Δεν είναι βέβαια και κανένα επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός ότι οι φανατικοί ζωόφιλοι, δήθεν οικολόγοι, αντικυνηγοί, οι αυτοαποκαλούμενες περιβαλλοντικές οργανώσεις, οι διάφορες Μ.Κ.Ο, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εντελώς άσχετοι με την φύση, τις λειτουργίες και τα πλάσματα της. Ναι ναι αυτοί οι κατά τα άλλα “ευαίσθητοι” συμπολίτες μας που χύνουν μαύρο δάκρυ για ένα θηρευμένο αγριόχοιρο, πάπια ή λαγό ενώ στην καθισιά τους γονατίζουν μια στάνη γιδοπρόβατα.

Αυτοί οι “καλοί” συνάνθρωποι που κάθε φορά που συμβαίνει κάποιο κυνηγετικό ατύχημα, χαίρονται και πανηγυρίζουν και μας εύχονται

καρκίνους, ψόφο και λοιπές χριστιανικές ευχές, ενώ την ίδια ώρα γυρίζουν σπίτι τους φορτωμένοι σακούλες με κρέατα από τον χασάπη.

Αυτοί που ζητάνε να απαγορευθεί το κυνήγι ως δήθεν αναχρονιστικό κατάλοιπο μιας πρωτόγονης εποχής και απαιτούνε να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση και προστασία της φύσης ως σοφοί παντογνώστες. “Παντογνώστες” της πανίδας, αυτοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πάπια από την χήνα, τον λαγό από το κουνέλι, το τσακάλι από την αλεπού, το κριάρι από τον τράγο, το τσακάλι από τον λύκο, την προβατίνα από την κατσίκα και το ελάφι από το ζαρκάδι !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Μπομπολάκη : Οι κυνηγοί σκοτώνουν τα βελανίδια κι έτσι oi αγριόχοιροι μετακινούνται στις πόλεις….VIDEO

Έτσι λοιπόν με αφορμή τα πολύ πρόσφατα δημοσιεύματα του ΟΦΥΠΕΚΑ ότι το κόκκινο ελάφι της Πάρνηθας βρίσκεται πλέον στο χείλος της εξαφάνισης εξαιτίας της ανεξέλεγκτης αύξησης του πληθυσμού των λύκων και της ασταμάτητης και ανελέητης αρπακτικότητας τους στον εναπομένοντα πληθυσμό των ελαφιών, η κυρία Νατάσα Μπομπολάκη νυν Πρόεδρος της “Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι” και πρώην Πρόεδρος της “Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας” αποφάσισε ως “ειδική” να ασχοληθεί και με αυτό το θέμα, τασσόμενη υπέρ των λύκων και σε αυστηρό τόνο κούνησε το δάχτυλο της στον ΟΦΥΠΕΚΑ για το ατόπημα του ( να πει επιτέλους την αλήθεια ) να κατηγορήσει τους σπάνιους για την εξαφάνιση των ελαφιών, κάνοντας την παρακάτω δημοσίευση στην σελίδα της οργάνωσης της.

Μόνο που από την πολύ “εξειδίκευση” και τις “πολλές γνώσεις” σχετικά με την άγρια ζωή, “μπερδεύτηκε” και αντί στην φωτογραφία που συνόδευε το κειμενάκι να βάλει ελάφι, έβαλε ζαρκάδι.

Φυσικά αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία και μοναδική φορά που η κυρία Μπομπολάκη “μπερδεύετε” και δημοσιεύει άλλα αντί άλλων, μιας και σε παλιότερη της ανάρτηση, πάλι υπέρ των λύκων, είχε ενημερώσει την φωτογραφία του προφίλ της και αντί να βάλει λύκο έβαλε αλεπού, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την απίστευτη “εξειδίκευση” και τον “ατελείωτο πλούτο γνώσεων” που διαθέτει σχετικά με την φύση και τα άγρια ζώα !!!

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

Το άρθρο Η Μπομπολάκη δεν ξεχωρίζει το ζαρκάδι από το ελάφι….. εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα