Η κυβέρνηση είπε για μια ακόμη φορά ΟΧΙ στην κυνηγετική δραστηριότητα

17:24 11/1/2021 - Πηγή: iHunt

Για μια ακόμα φορά η προσμονή και ελπίδα για την επανέναρξη της κυνηγετικής δραστηριότητας, είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, πάρα τις οχλήσεις στους αρμόδιους με πλείστα επιχειρήματα, παρά την προ δεκαπενθήμερου απόφαση της επιτροπής των λοιμοξιολόγων, βλέπουμε ότι το κόμπλεξ αυτών που αποφασίζουν για την έναρξη ή όχι της κυνηγετικής δραστηριότητας, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Βλέπουμε ότι υπάρχει δυστυχώς μεγάλο αντικυνηγετικό και οπλοφοβικό λόμπυ στις τάξεις των πολίτικων που διαχειρίζονται τα του κυνηγιού και δη των νυν.

Αποφασίζουν για μια δραστηριότητα που είναι συναφής με την

φύση, που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην προστασία της, που μόνο προσφέρει, με γνώμονα το ότι ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ COVIT-19 και όσων άλλων διαβάζουμε στα
αντικυνηγετικά λόμπυ.

Δυστυχώς παρά τις παρεμβάσεις 87 μελών του Κοινοβουλίου από όλες τις παρατάξεις, παρά τις παρεμβάσεις επιστημόνων, παραγόντων της πολιτικής ζωής της χώρας, παραινέσεις ειδικών, παρά το ότι σε όλες σχεδόν τις χώρες της ΕΕ επιτρέπεται η θήρα με τοπικούς περιορισμούς, με κεντρικό νόημα ότι ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ COVIT-19, η κυβέρνηση δια στόματος του αρμόδιού της, ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.. ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ, ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ, ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ κλπ,κλπ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΟΠΛΟ.

Δυστυχώς, οφείλουμε να υπακούμε στους νόμους του κράτους. Δε γίνεται διαφορετικά.

Αυτού του είδους οι ενέργειες όμως, ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ.

Αυτό το κόστος των ενεργειών που πλήττουν την κυνηγετική οικογένεια ( κυνηγούς, ερασιτέχνες αλιείς, βιοτέχνες, χειμερινό τουρισμό, επαγγελματίες συναφών δραστηριοτήτων και γενικότερα οικογένειες ολόκληρες που ζουν από το κυνήγι και το ψάρεμα ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Εύχομαι να καταλάβουν έγκαιρα το λάθος μονοπάτι που έχουν επιλέξει και να διορθώσουν γρήγορα τα λάθη τους.

Ιάκωβος Φουστέρης Μέλος του ΔΣ της ΚΣΕ

The post Η κυβέρνηση είπε για μια ακόμη φορά ΟΧΙ στην κυνηγετική δραστηριότητα appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα