Κυνηγοί απελευθερώνουν μπεκάτσα που έπιασε ο σκύλος…VIDEO

18:58 28/11/2021 - Πηγή: iHunt

Την Πέμπτη 18/11/21 τρεις καλοί φίλοι αφού σχολάσαν από την δουλειά τους το μεσημεράκι βγήκαν για κυνήγι. Έτσι ο Μανώλης Αρφάνης, ο Ειρηναίος και Σωτήρης Δελής μαζί με τα σκυλιά τους την Σάντρα και τον Χαλκ κούρτσχααρ και την Μπέλα πόιντερ βγήκαν για κυνήγι μπεκάτσας στα πέριξ της Τρίπολης.

Ο Μανώλης μας εξηγεί : ” Κάποια στιγμή τα σκυλιά φέρμαραν, και πόντα στην πόντα φτάσανε κοντά στην μπεκάτσα, την είδαμε κάτω και περιμέναμε να σηκωθεί, η Σάντρα έκανε την κίνηση της, το πουλί έκανε να σηκωθεί, μπλέχτηκε για δευτερόλεπτα στα κλαδιά και η σκύλα πρόλαβε και την έπιασε, ήμουν δίπλα της

και μου την έδωσε στο χέρι. Από την στιγμή που την ελέγξαμε για τυχόν τραυματισμούς και είδαμε πως ήταν καλά, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά η απελευθέρωση της για εμάς ήταν μονόδρομος. Ωστόσο καλού κακού την κρατήσαμε σε ένα χαρτόκουτο στο σπίτι μέχρι το απόγευμα για να βεβαιωθούμε ότι όντως ήταν εντελώς καλά, οπότε και την αφήσαμε ελεύθερη να επιστρέψει στην φύση… ”

Αισιόδοξες και άκρως ενθαρρυντικές πράξεις και ενέργειες για το μέλλον του κυνηγιού στην χώρα μας, μηνύματα με ιδιαίτερη σημασία αφού προέρχονται από την νέα γενιά συναδέρφων, την νεολαία μας που θα συνεχίσει και θα μεταλαμπαδεύσει στις μελλοντικές γενιές την αγάπη όλων μας για την φύση και την άγρια ζωή. Μπράβο σας παιδιά !!!

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

Δείτε επίσης : Κυνηγοί που διδάσκουν ήθος και κυνηγετική παιδεία…VIDEO

The post Κυνηγοί απελευθερώνουν μπεκάτσα που έπιασε ο σκύλος…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα