Λύκος ψάχνει για αδέσποτα στο κέντρο της Πτολεμαϊδας…VIDEO

13:13 22/1/2024 - Πηγή: iHunt
Λύκος ψάχνει για αδέσποτα στο κέντρο της Πτολεμαϊδας.

Άλλο ένα λύκο να κόβει βόλτες, εντός της Πτολεμαϊδας απαθανάτισε, ο καλός φίλος, κάτοικος της πόλης και γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας Κυριάκος Δανιηλιδης οποίος μας έστειλε και το σχετικό βίντεο.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς ο πληθυσμός των λύκων έχει αυξηθεί υπερβολικά, δεν φοβούνται τίποτα και πολλές φορές φτάνουν κυριολεκτικά στις εισόδους κατοικιών, με ότι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Όπως είπε

χαρακτηριστικά ο Κυριάκος ” Γεμίσαμε λύκους, όπου και να πάμε για κυνήγι υπάρχουν λύκοι που τρώνε σκυλιά. Φέτος μόνο στο Ασκιο και στις γειτονικές περιοχές έχουν φαγωθεί πάνω από 20 κυνηγόσκυλα. Βγαίνουμε έξω, στην ύπαιθρο και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψουμε σπίτι με τα σκυλιά μας.

Αυτός τώρα μπήκε από την κεντρική είσοδο της πόλης και κινήθηκε προς το κέντρο προς αναζήτηση αδεσποτων σκύλων και γατών. Τα έχουν κυριολεκτικά θερισει τα καημένα τα αδέσποτα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν ακουστεί καταγγελίες ότι “χάθηκαν” και δεσποζόμενα σκυλιά μέσα από αυλές. ”

Δείτε το video…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

The post Λύκος ψάχνει για αδέσποτα στο κέντρο της Πτολεμαϊδας…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα