6 χρόνια People! Κατερίνα Καινούργιου: «Τι άλλαξε στη ζωή μου ύστερα από το πρώτο μου εξώφυλλο στο περιοδικό»

13:53 16/6/2019 - Πηγή: People

«Από το πρώτο μου εξώφυλλο στο People έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, όλα προς το καλύτερο. Έπειτα από μια πολύ όμορφη περίοδο που έζησα στον Alpha, με ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ, έκανα το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και σήμερα έχω μια εκπομπή που πάντα ονειρευόμουν, το Ευτυχείτε, στην πρωινή ζώνη του OPEN. Το People για μένα είναι ένα πολύ “γουρλίδικο” περιοδικό, καθώς το έχω συνδέσει

μόνο με θετικές εξελίξεις στη ζωή μου.

Πάντοτε συνέβαινε κάτι καλό όταν έκανα ένα εξώφυλλο, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική μου ζωή. Τα 6α σας γενέθλια με βρίσκουν σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής μου, πιο συνειδητοποιημένη, έχοντας μάθει να αγαπώ και να προσέχω τον εαυτό μου, να απολαμβάνω την επαγγελματική μου εξέλιξη και επιτυχία και να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που μέσα στα χρόνια έχω αποκτήσει αληθινούς φίλους στη δουλειά –καθώς για μένα η ομάδα μου στη δουλειά είναι δεύτερη οικογένεια. Στο πρώτο μου εξώφυλλο στο People ήμουν ακόμα κοριτσάκι, πλέον νιώθω ολοκληρωμένη γυναίκα. “Χρόνια πολλά, People!”».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
People, Κατερίνα Καινούργιου,People, katerina kainourgiou