Bye Bye YSL: Ο Paul Deneve δάγκωσε το μήλο της Apple

13:43 3/7/2013 - Πηγή: People

Στροφή στη τεχνολογία! Έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν η πληροφορική προσφέρει περισσότερα χρήματα απ’ ότι η μόδα.

Λίγα 24ωρα πέρασαν από όταν η Kate Moss ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία Carphone Warehouse ακολουθώντας το παράδειγμα της Coco Rocha που το γύρισε στην «πληροφοριακή γραφή». Την τριάδα κλείνει ο Paul Deneve που έβαλε πλώρη για την Apple.

Ο CEO του οίκου μόδας τάραξε τα νερά του οίκου με το που μπήκε ο Ιούλιος. Ο Deneve, ο οποίος τη δεκαετία του ’90 δούλευε στο τμήμα Marketing της Apple, ακούγεται πως επιστρέφει στα παλιά του λημέρια. Ποια θα είναι ακριβώς η καινούργια του θέση στην δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα. Στο παρασκήνιο ακούστηκε πως ο CEO της YSL είθε να αντικαταστήσει τον πρώην διευθυντή πωλήσεων John Browett, μα σαν έγινε το launch της σειράς «κοσμημάτων» με τη σχεδίαση του iWatch κάπου προς τα εκεί να δείτε πως θα πάει ο Deneve - αν τελικά συμφωνήσουν.

Διάβασε τα πάντα για την καινούργια καμπάνια του YSL.

Οι κακές οι φήμες θέλουν ρόλο να έχει παίξει η ασυμφωνία χαρακτήρων με τον creative director του οίκου, Hedi Slimane, παρόλο που στο τέλος έβρισκαν τη χρυσή τομή – αλλά θα αργήσουμε να μάθουμε εάν αυτό αληθεύει.

The post Bye Bye YSL: Ο Paul Deneve δάγκωσε το μήλο της Apple appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα