GNTM 2: Η Φαίη Σκορδά είπε κάτι για Σουζάνα και Κέισι που μοιάζει με spoiler

16:24 8/10/2019 - Πηγή: People

Το GNTM 2 καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος στη σκαλέτα των ψυχαγωγικών εκπομπών και είναι λογικό να υπάρχουν φορές που ξεφεύγουν τα πράγματα. Ιδίως από τη στιγμή που το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά και είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με αυτό που βλέπουμε εμείς στην τηλεόραση.

Αυτό δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος για spoilers και για διαρροές σχετικά με την εξέλιξη.

Ένα τέτοιο spoiler φαίνεται πως έκανε η Φαίη Σκορδά. Αναφερόμενη στη Σουζάνα

και την Κέισι, η Φαίη Σκορδά εξέφρασε μια εκτίμηση για την πορεία τους στο GNTM 2. Ήταν όμως μια περιγραφή αρκετά λεπτομερής που θα μπορούσε κάλλιστα να υποδηλώνει ότι ίσως να γνωρίζει κάτι παραπάνω.

«Είδατε την κοπέλα τη Σουζάνα, που φοβόταν τα φίδια; Αυτό το κορίτσι που δεν ήταν καλό στη χθεσινή δοκιμασία, άρχισε να κάνει κριτική στα υπόλοιπα κορίτσια. Και η Κέισι είπε πως στην αρχή ήταν κοντά της, αλλά μετά έγινε υπεροπτική. Κρατήστε αυτό που θα σας πω τώρα.

Η Σουζάνα με την Κέισι θα μαλώσουν τόσο πολύ κάποια στιγμή, τόσο πολύ, που η Βίκυ Καγιά θα προσπαθήσει να πείσει μία από τις δύο να μη φύγει από το παιχνίδι. Αυτές οι δυο θα απασχολήσουν πάρα πολύ. Και κάποια στιγμή η Κέισι θα φύγει. Και η Καγιά θα προσπαθήσει να την πείσει να μείνει. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε».


Keywords
Τυχαία Θέματα