Globetrotters: Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη – Έντονος τσακωμός μέσα σε ένα ποτάμι

11:41 19/12/2019 - Πηγή: People

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκαν στη Σκωτία στο τελευταίο επεισόδιο του Globetrotters και είχαν αποστολή να φτιάξουν μια σχεδία και να συμμετέχουν σε αγώνα κωπηλασίας στο Μουίρ οφ Ορντ. Στόχος δεν ήταν να κερδίσουν, αλλά απλώς να λάβουν μέρος σε τέτοιο αγώνα με άλλα δύο αυτοσχέδια κωπήλατα. Όμως, φαίνεται πως δεν το είχαν και πολύ με τα κουπιά και έμειναν αρκετά πίσω.

Τότε η Αντελίνα ξεκίνησε μόνη της μια προσπάθεια να φέρει σε μια ευθεία τη σχεδία για να προχωρήσουν στην κατεύθυνση με τους αντιπάλους. Ο Χάρης Βαρθακούρης της εξηγούσε τι έπρεπε να κάνει, αλλά ήταν

βέβαιο πως θα υπάρξει ασυνεννοησία και θα επέλθει ένας ακόμα τσακωμός. Όπως κι έγινε.

Πρώτα τ΄αγγλικά της Αντελίνας προς έναν από τους Σκωτσέζους που ήταν σε άλλη σχεδία  και στη συνέχεια ο τρόπος που είχε βάλει το κουπί της και φώναζε, έκαναν τον Χάρη Βαρθακούρη να νευριάσει και η ένταση στις φωνές και των δύο είχε πιάσει ταβάνι.

«Δεν ρωτάω αυτό που λες κορίτσι μου. Δεν βγάζει καν νόημα αυτό που ρωτάς; Αν το κάνεις αυτό τελειώσαμε. Ας το χαρούμε εμείς οι δύο, έχουμε φτιάξει μια σχεδία, τη βάλαμε στο νερό και πηγαίνει. Χεστήκαμε αν είναι πιο μπροστά αυτοί. Αν πάμε μπροστά μπορεί να φύγουν τα πίσω βαρέλια».

Κάπου εκεί η Αντελίνα του ζητούσε επίμονα να βάλει το κουπί στη μέσα μεριά και ο Χάρης ξέσπασε λέγοντας «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩ». Κι η Αντελίνα ακολούθησε στα ίδια ντεσιμπέλ. «Βάλε το στη μέση λίγο να δούμε αν θα πάει πιο γρήγορα, να ξεκουραστούν και τα χέρια μας. Αυτό τραβάει δύναμη, αυτό δεν τραβάει…Τι δεν καταλαβαίνεις; Το ίδιο κάνεις κι εσύ. Γκαρίζεις».


Keywords
Τυχαία Θέματα