MasterChef 4: Δεν έχει ξαναγίνει – Παίκτρια αρνήθηκε την ποδιά από τον Ιωαννίδη γιατί ήθελε να πάει με τον Κοντιζά

00:21 6/2/2020 - Πηγή: People

Έπαιξε με την τύχη της και ρίσκαρε. Η Μαρλέν βρέθηκε αποφασισμένη στο bootcamp του MasterChef 4 με στόχο να περάσει στο σπίτι, αλλά υπό έναν όρο: να είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Το πιάτο της άρεσε αρκετά και στους τρεις κριτές, αν και δέχτηκε παρατήρηση για το ψήσιμο του κρέατος. Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε ποδιά μόνο για εκείνη και σηκώθηκε να της προτείνει να την πάρει πριν καν μιλήσουν οι άλλοι δύο κριτές.

Όμως η Μαρλέν είχε αποφασίσει να πάει με τον Κοντιζά. Γι΄αυτό αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του κύριου Ιωαννίδη

και περίμενε. Στη συνέχεια, ήταν πρώτη επιλογή και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, μέχρι που την ρώτησε αν θα έβγαζε το πιάτο της με αυτό το ψήσιμο στο εστιατόριο της. Εκεί πήρε την ποδιά και την έδωσε σε άλλον παίκτη.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τον λόγο, ανέφερε ότι δεν έχει ποδιά, όμως θέλησε να δώσει την ευκαιρία στη Μαρλέν και προσπάθησε να καταλάβει την οπτική της. Η Μαρλέν ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πήρε ρίσκο να μείνει εκτός σε περίπτωση που ο Κοντιζάς δεν της έδινε ποδιά. «Θέλω να μάθω την ιαπωνική και γενικά την ασιατική κουζίνα. Ο Θεός ο ίδιος να ερχόταν εδώ να μου πει «σε θέλω», θα του έλεγα ότι θέλω τον Κοντιζά» είπε χαρακτηριστικά. Εν τέλει, η ποδιά έφτασε στα χέρια της Μαρλέν και το ρίσκο της βγήκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα