MasterChef 4: Διαγωνιζόμενος άφησε αποσβολωμένο τον Κουτσόπουλο με την απάντηση του και κέρδισε τις εντυπώσεις

10:21 28/1/2020 - Πηγή: People

Ο Διονύσης Πρόιος από το Μπουένος Άιρες βρέθηκε στην πρώτη οντισιόν του MasterChef 4 και είναι από τις περιπτώσεις που δύσκολα θα ξεχάσει το τηλεοπτικό κοινό, ακόμα κι αν δεν προχωρήσει πολύ μακριά στο παιχνίδι. Όχι μόνο για την ιδιαίτερη προφορά του, ούτε μόνο για το φινετσάτο ιταλικό και πιο ανέμελο στυλ του. Αλλά κυρίως για τη συγκινητική του ιστορία και το πώς την μετέφερε γευστικά στο πιάτο του.

Όπως είδαμε στο βίντεο πριν εμφανιστεί μπροστά στους τρεις κριτές, ο Διονύσης δούλευε χρόνια σε μαγαζιά και

είχε μαζί τον γιο του. Μέχρι που στα 20 του χρόνια, ο γιος του πέθανε σε τροχαίο κι ενώ ο Διονύσης ήταν στο Μπουένος Άιρες. Από τότε αναζητά διαρκώς εκείνες τις γεύσεις που του φέρνουν στο μυαλό το παιδί του.

Ένα τέτοιο πιάτο έφτιαξε στο MasterChef 4 και κατάφερε να πάρει την ποδιά, με τα λόγια των κριτών να αποτυπώνουν πως είχε ένα από τα δύο καλύτερα πιάτα.

Ήταν αρκετά ιδιαίτερη η στιγμή κατά τη διάρκεια του στησίματος που εξηγούσε ότι αυτό το πιάτο το έφτιαχνε στον γιο του όταν ήταν μικρός, γιατί δεν έτρωγε κάποια φαγητά και του άρεσαν λίγα πιάτα. Τότε, ο Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν τώρα τα τρώει όλα και ο Διονύσης απάντησε «Τώρα πια δεν τρώει τίποτα, γιατί «έφυγε» στα 20 του σε τροχαίο».

Λογικό κι επόμενο οι τρεις κριτές να μην έχουν τι να πουν, με τον Κουτσόπουλο να κάνει και μια χαρακτηριστική γκριμάτσα, δείγμα του συναισθήματος που του προκάλεσε ο Διονύσης. Αλλά προς τιμήν τους, οι κριτές δεν επιχείρησαν να «πατήσουν» πάνω σε αυτή την ιστορία και δεν την ανέφεραν ξανά. Έκριναν τον Διονύση καθαρά και μόνο για το πιάτο του, το οποίο και τους ενθουσίασε.


Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 4, Διαγωνιζόμενος, Κουτσόπουλο,MasterChef 4, diagonizomenos, koutsopoulo