MasterChef 4: Ο καβγάς, το ειρωνικό σχόλιο και η οικειοθελής αποχώρηση

13:53 13/2/2020 - Πηγή: People

Μετά την αποχώρηση της Γιώτας, φαίνεται ότι ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του MasterChef 4: καβγάδες, ειρωνικά σχόλια και γενικώς ένα κλίμα το οποίο για την ώρα δείχνει ότι θα πάρει καιρό στους παίκτες για να τα βρουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στο επεισόδιο της Δευτέρας αναμένεται να αποχωρήσει η Σεμίνα Κατσίβα από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Η παίκτρια επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει προηγηθεί ένταση μέσα στο σπίτι.

Ο καβγάς ξεκίνησε από τα γνωστά αυτών των ριάλιτι, δηλαδή, ποιος θα κοιμηθεί πού και με

ποιον στα διπλανά κρεβάτια, κάτι που παραδοσιακά δημιουργεί εντάσεις και πικρές κουβέντες.

Όμως, εδώ ένα σχόλιο της Σεμίνας για την Ηλιάνα φαίνεται ότι πυροδότησε την ένταση στο σπίτι. Το σχόλιο της είχε να κάνει με τις 4 βαλίτσες που κουβάλησε μέσα στο σπίτι η παίκτρια που αγαπά το κυνήγι. Διότι και η Ηλιάνα αναρωτήθηκε για το πού θα χωρέσουν όλα αυτά…

«Φυσικά και είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην έχεις ντουλάπες. Πού θα βάλεις όλη τη γκαρνταρόμπα που πρέπει να δείξεις στο MasterChef; Φυσικά, μη δείξεις τις ικανότητές σου, δείξε το styling. Ειλικρινά συγχύζομαι πάρα πολύ», ήταν το σχόλιο της Σεμίνας που τελικά τη Δευτέρα αποχωρεί με δική της απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα