MasterChef 4: Ποιος αποχωρεί απόψε

13:43 21/2/2020 - Πηγή: People

Γεμάτη εντάσεις και ανατροπές αναμένεται να είναι η αποψινή ψηφοφορία στο MasterChef καθώς τα μαχαίρια έχουν βγει από μέρες και μετά και τη νίκη της μπλε ομάδας, οι Κόκκινοι θα πρέπει να αγωνιστούν για την ασυλία.

Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία ήταν τελικά η πράσινη, με αποτέλεσμα ένα άτομο από την κόκκινη ομάδα σήμερα να αποχωρεί από το MasterChef.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Ευτυχείτε” οι δύο υποψήφιοι θα είναι ο Γιώργος και

ο Θεοχάρης, με τον τελευταίο να αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες το παιχνίδι δεν τελειώνει εδώ για τον παίκτη.

Ο Θεοχάρης θα επανέλθει σε άλλο στάδιο του μαγειρικού διαγωνισμού και εκεί ίσως και πάλι ανατραπούν πολλά από τα δεδομένα των παικτών.

Κατά τα λοιπά, απόψε:

Ένας τραυματισμένος παίκτης βρίσκεται στη θέση του υποψήφιου και οι εντάσεις κορυφώνονται. Θα έρθει η Κατερίνα Λένη σαν «από μηχανής θεός» να σώσει, όποιον βρίσκεται άδικα στη θέση του υποψήφιου; Λόγια περί ανηθικότητας και απουσίας τιμής, βαραίνουν το κλίμα, τις συνειδήσεις και ρίχνουν τη διάθεση για μάχη μέσα στη μαγειρική αρένα.

Το πιάτο αντιγραφής είναι ενός από τους καλύτερους Pastry Chef στην Ελλάδα, του Ευγένιου Βαρδακαστάνη. Ένα βουνό, όπως περιγράφει το πιάτο του και ο ίδιος, που όποιος το ανέβει, θα τον γλυκάνει η γεύση της ολοκλήρωσης του. Δύο άνδρες και μια γυναίκα μάχονται στην κουζίνα του διαγωνισμού, τα αποτελέσματα όμως δεν φαίνεται να δικαιώνουν τη δίωρη προσπάθειά τους.

Η επιστροφή στο σπίτι των παικτών του MasterChef 4 χαρακτηρίζεται από βαρύ κλίμα. Χαρά, λύπη και «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών», αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Πάρτε μια γεύση από όσα θα συμβούν απόψε, εδώ >>>


Keywords
Τυχαία Θέματα