My Style Rocks 3: Άγριος τσακωμός της Κρίστεν με την Ευρυδίκη – «Η υποκρισία είναι μεγάλη, αν έχεις αποδείξεις να μου τις φέρεις»

18:17 3/2/2020 - Πηγή: People

Ποιος είδε την Ευρυδίκη και δεν τη φοβήθηκε..; Το επεισόδιο της Δευτέρας στο My Style Rocks 3 περιελάμβανε έναν έντονο τσακωμό της Ευρυδίκης με την Κρίστεν με επίκεντρο την ιδεολογία της Κρίστεν σχετικά με το στυλ και τα ρούχα.

Η Κρίστεν από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει πως πρεσβεύει την οικολογική μόδα και φοράει μόνο second hand πράγματα. Μάλιστα, αποφεύγει εδώ και χρόνια να μπαίνει σε καταστήματα

fast fashion. Στα πρώτα επεισόδια η Ευρυδίκη της είχε μιλήσει υποστηρικτικά και την αποθέωνε γι΄αυτό. Μέχρι και πριν λίγες ημέρες της έβαζε καλές βαθμολογίες και την αποκαλούσε πολύ όμορφη.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο άλλαξαν όλα. Η Κρίστεν ισχυρίζεται πως έμαθε ότι η Ευρυδίκη λέει πίσω από την πλάτη της πως είναι στημένη υποκρισία αυτό με τα second hand και αναφέρθηκε και συγκεκριμένη μάρκα καταστημάτων fast fashion προϊόντων.

Γι΄αυτό της έστειλε μήνυμα μέσα στο Σαββατοκύριακο όπου την κατηγορούσε πως την δυσφημίζει για να την θέσει νοκ άουτ ως προς το έπαθλο του My Style Rocks 3. Η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο όταν στάθηκε η Κρίστεν απέναντι στις κοπέλες για να την κρίνουν και αυτό που ακολούθησε, ήταν στα όρια του να πιαστούν στα χέρια.

Ο διάλογος τους πήγε κάπως έτσι:

Ευρυδίκη: «Να μου δείξει τις αποδείξεις της»

Κρίστεν: «Δεν χρειάζεται να έχω αποδείξεις. Δεν ισχύει;»

Ευρυδίκη: «Ισχύει και παραϊσχύει κουκλίτσα μου».

Κρίστεν: «Ξέρω τι κάνεις και λες για μένα πίσω από την πλάτη μου».

Ευρυδίκη: «Λοιπόν επειδή η υποκρισία είναι μεγάλη, πολύς κόσμος λέει εδώ όταν φεύγεις για τις μπότες σου ότι δεν είναι από δεύτερο και τρίτο χέρι και δεν είναι second hand. Εμένα μου έχουν στείλει υβριστικά μηνύματα. Μου στέλνεις εμένα μηνύματα επί προσωπικού και με βλέπεις εδώ και δε μου μιλάς..; Αφού έχεις αποδείξεις, να μου τις δείξεις. Ειδάλλως να μου ζητήσεις συγγνώμη.

Για το ότι πιστεύω ότι το ρούχο σου είναι καινούργιο κι όχι second hand, το έχουμε πει και με άλλες κοπέλες από εδώ. Πες μου ένα ψέμα που είπα, μη με προκαλείς. Μη με κάνεις έξαλλη. Δε θα κάτσω να σε γλείψω. Πού είναι οι αποδείξεις που έχεις; Φέρε μου ανθρώπους ότι μιλάω κατά σου».

Κρίστεν: «Είμαι απογοητευμένη γιατί έχω ακούσει κατηγορίες ότι δεν είναι second hand τα ρούχα μου. Όποιος θέλει, μπορεί να ψάξει ό,τι κομμάτι έχω πάρει και να δει ότι είναι δεύτερο χέρι. Έχω να μπω σε κατάστημα τα τελευταία 5 χρόνια. Εγώ έστειλα μήνυμα ότι είμαι απογοητευμένη μαζί της».

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks 3, Άγριος, Κρίστεν, Ευρυδίκη – Η,My Style Rocks 3, agrios, kristen, evrydiki – i