My Style Rocks 3: Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει στο βραδινό Gala

15:37 7/2/2020 - Πηγή: People

Ήταν από τις παίκτριες που προστέθηκαν στο My Style Rocks 3 στην πορεία του παιχνιδιού και κατόπιν αποχωρήσεων. Από τις πρώτες ημέρες δυσκολευόταν να πείσει τους κριτές για τις στυλιστικές της επιλογές και σπανίως υπερέβαινε την μέση της βαθμολογίας σε κάθε επεισόδιο. Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη σε τηλεοπτική εκπομπή, έκανε στην ουσία spoiler για την αποχώρηση της, αφού εξέφρασε την επιθυμία της να είχε μείνει άλλες 2 με 3 εβδομάδες παραπάνω στο παιχνίδι.

Η Γεωργία Σιακαβάρα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το My Style Rocks 3

στο βραδινό Gala της Παρασκευής ύστερα από δύο εβδομάδες παρουσίας στο ριάλιτι. Σε αυτό το διάστημα το feedback που πήρε από την κριτική επιτροπή συμπυκνώνεται σε μια φράση που της είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου και στην οποία είχαν συμφωνήσει Κουδουνάρης και Γαβαλάς. «Βλέπω μια κοπέλα που έχει το δικό της στυλ, που έχει αυτοπεποίθηση να φορέσει οτιδήποτε της έρθει στο κεφάλι, απλώς δεν ταιριάζει τόσο στην εκάστοτε περίσταση».

Η Σιακαβάρα αποκάλυψε πάντως ότι ζήτησε από την παραγωγή να επιστρέψει αν είναι δυνατόν, μιας και φαίνεται πως της άρεσε πολύ το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα