Natasha Lyonne: Δεν φαντάζεστε τι έκανε η δημιουργός και πρωταγωνίστρια του Russian Doll τη στιγμή ανακοίνωσης των Emmy

15:14 18/7/2019 - Πηγή: People

Η Natasha Lyonne είναι η δημιουργός και πρωταγωνίστριας της σειράς Russian Doll, που αποτέλεσε μία εκ των κορυφαίων την σεζόν που πέρασε. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως πήρε πράσινο φως για 2η σεζόν σε πολύ λίγο χρόνο.

To Russian Doll αγαπήθηκε και από τον κόσμο, γεγονός που επισφράγισαν και οι 13 υποψηφιότητες της σειράς για Emmy. Η ηθοποιός μιλώντας στο E! News, αναφέρθηκε στην ευχάριστη αυτή διάκριση που είχε και μίλησε για όσα έκανε εκείνη την ημέρα.

«Είναι

πράγματι κάτι…», είπε και αποκάλυψε πως μοιράστηκε τα ευχάριστα με τους άλλους δημιουργούς, τους σεναριογράφους, Amy Poehler και Leslye Headland και την υπεύθυνη κοστουμιών, που δεν είχε ακούσει ακόμα τα νέα.

«Η Jen Rogien, η σχεδιάστρια κοστουμιών μας δεν είχε ιδέα και όταν την πήρα με Facetime, ήμουν αυτή που της αποκάλυψε την υποψηφιότητά της», είπε η Lyonne.

Η ηθοποιός μάλιστα παραδέχτηκε πως «προσπαθούσε σκληρά να αγνοήσει το τηλέφωνό της» την στιγμή ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων. το πρωί της Τρίτης (16/7). Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι αποκάλυψε πως απασχολούσε τον εαυτό της με το σκύλο της και ένα βιβλίο μαθηματικών, που όπως αποκάλυψε έχει να κάνει σε κάτι με την υπόθεση του δεύτερου κύκλου της σειράς του Netflix.

«Πολλές εξισώσεις. Πάρα πολλές και μάλιστα γραμμένες σε χαρτί. Χωρίς κομπιουτεράκι», ανέφερε η Natasha Lyonne.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε στο E! News.

Keywords
Τυχαία Θέματα