Prestige the band: Με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή τους έφερε σε επαφή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

10:02 23/6/2019 - Πηγή: People

Έχοντάς τους απέναντί μου τους Prestige the band, σκέφτομαι αν υπάρχουν εντάσεις, μιας και πολλές φορές ακόμα και ανάμεσα σε δυο άτομα γίνονται τσακωμοί και δημιουργούνται διαφωνίες στα πλαίσια μιας συνεργασίας. Πόσο μάλλον όταν τα άτομα είναι έξι.

«Έξι άτομα, έξι προσωπικότητες! Κάποιοι μπορεί να έχουν και παραπάνω από μια προσωπικότητα, οπότε όπως καταλαβαίνεις, σίγουρα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά πάντα βρίσκουμε την χρυσή τομή», λέει γελώντας ο Γιάννης. «Συνέχεια ερχόμαστε σε συγκρούσεις, αλλά με όσο περνά ο καιρός

βρίσκουμε τα πατήματά μας και έχουμε αποδεχθεί ο ένας τον άλλο», παραδέχεται ο Κωνσταντίνος, ο οποίος παίζει σαξόφωνο στους Prestige και έγινε πρόσφατα πατέρας, καθώς τέλη Μαίου η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Επιστρέφοντας στα τηλεοπτικά, συζητάμε για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν που οδεύει προς το τέλος, αλλά και στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των Prestige με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άραγε, θα τους δούμε και του χρόνου στο πλάι του παρουσιαστή; «Από εμάς υπάρχει η επιθυμία, αλλά ακόμα είναι νωρίς να πούμε κάτι παραπάνω. Το μόνο βέβαιο είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές ώστε να βρεθούμε ξανά μαζί. Από την δική μας πλευρά, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, καθώς μάθαμε πολλά για την τηλεόραση από τον Γρηγόρη», αρκείται να πει ο Κίμωνας. «Καταρχήν ξεψαρώσαμε. Η τηλεόραση σε βοηθάει στο να λυθείς στο κομμάτι του performance. Είναι ένα διαφορετικό ‘’γήπεδο’’ από αυτά που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε», προσθέτει ο Νίκος.

Πέρα από το νέο videoclip με τίτλο «Κοντά σου» που κυκλοφόρησε στις 20 Μαίου από την Minos EMI, οι Prestige πρόκειται να κάνουν την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Κι όλο με ρωτάς» σε μουσική και στίχους του Κώστα Μπίγαλη που κυκλοφόρησε στον δίσκο «Του Αιγαίου τα μπλουζ» το 1991. «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σκέφτηκε να κάνουμε επανεκτέλεση το συγκεκριμένο τραγούδι και ήταν εκείνος που μας έφερε σε επικοινωνία με τον Κώστα Μπίγαλη ώστε να μας δώσει την έγκριση. Είναι κάτι που λέμε για πρώτη φορά και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για τον ενδιαφέρον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Prestige, Γρηγόρης Αρναούτογλου,Prestige, grigoris arnaoutoglou