Prestige the band: Τα μέλη της μπάντας πoυ εμφανίζονται στην εκπομπής «The 2night show» περιγράφουν την πρώτη γνωριμία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

17:22 27/6/2019 - Πηγή: People

Η παρθενική εμφάνιση των Prestige στην τηλεόραση έγινε το φθινόπωρο του 2018 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και τα μέλη της μπάντας περιγράφουν γλαφυρά στο People την πρώτη τους συνάντηση με τον παρουσιαστή.

«Η συνεργασία μας με τον Γρηγόρη έγινε ύστερα από επιλογή ανάμεσα σε άλλες μπάντες. Είχαμε πάει στα στούντιο Kappa

και μπήκαμε μέσα σε ένα meeting room, όπου και γνωριστήκαμε με την παραγωγή της εκπομπής, αλλά και με τον Γρηγόρη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή άρχισε να μας επεξεργάζεται», εξηγεί στο People ο Γιάννης Χειλάς που είναι και ο front man των Prestige.

Η πρώτη γνωριμία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο meeting room των στούντιο Kappa είναι καθοριστική. «Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως ο Γρηγόρης μας έκανε να αισθανθούμε πολύ γρήγορα μεγάλη οικειότητα. Θυμάμαι πως μας έλεγε δικές του ιστορίες και έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να μάθει πράγματα για τη ζωή του καθενός μας ξεχωριστά», τονίζει ο Κίμων που είναι ο πιανίστας του γκρούπ. «Εκτός από την συνεργασία, τον ενδιέφερε και το πιο ανθρώπινο κομμάτι της ζωής μας. Δεν στάθηκε μόνο στο επαγγελματικό, αλλά εμβάθυνε και στο προσωπικό», συμπληρώνει ο Θωμάς που είναι ο κιθαρίστας των Prestige.

Η πρεμιέρα του «The 2night Show» και συνάμα το τηλεοπτικό ντεμπούτο των Prestige γίνεται στις 26 Νοεμβρίου. Μέσα σε αυτούς του μήνες το κοντέρ τους έχει γράψει εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικών γυρισμάτων, με ευτράπελα και αστεία στιγμιότυπα στο πλατό της εκπομπής. «Η πιο επική στιγμή που ζήσαμε ήταν πριν λίγες μέρες που ήρθε για δεύτερη φορά στην εκπομπή ο Τρύφωνας Σαμαράς για να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι με τίτλο It’s amazing, μαζί με τέσσερις χορεύτριες και ένα μοναδικό outfit που μόνο εκείνος μπορεί να υποστηρίξει. Μάλιστα έκατσε σε ένα φουσκωτό flamingo, ξεσηκώνοντας όλους όσοι βρισκόμασταν στο στούντιο εκείνη τη στιγμή», περιγράφει ο Γιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα