Serial Killer Κύπρου: Με αυτά τα λόγια οδήγησε τους ερευνητές στον εντοπισμό της σωρού της 6χρονης

19:20 15/6/2019 - Πηγή: People

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν όσα είπε ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, στον ανακριτή λίγα 24ωρα πριν την ανεύρεση της σωρού της 6χρονης Σιέρα.

«Το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο, γι΄αυτό αποφάσισα και έριξα τη μικρή εκεί. Ήθελα να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και τα φυτά του νερού. Αντίθετα, τη μητέρα της την έριξα στο φρεάτιο του Μιτσερού…»

Με αυτά τα λόγια ο καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς εξήγησε στον ανακριτή

τον λόγο για τον οποίο επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού. Αυτά ήταν άλλωστε και τα λόγια που τους έκαναν να φτάσουν και στον εντοπισμό της σωρού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση είχαν επισκεφτεί τον «Ορέστη» στο κελί του την περασμένη Τετάρτη, προκειμένου να τον πιέσουν να τους αποκαλύψει το ακριβές σημείο όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης, καθώς τα συνεργεία των ειδικών έψαχναν χωρίς αποτέλεσμα επί 2 μήνες τη λίμνη Μεμί, λόγω των παραπλανητικών του υποδείξεων.

Μάλιστα οι πιέσεις που του ασκήθηκαν όχι μόνο για τη μικρή Sierra αλλά και για μία άλλη γυναίκα με την οποία επικοινωνούσε και η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα πλήρως ότι βρίσκεται εν ζωή ήταν και συνεχίζουν να είναι ασφυκτικές.

Τότε ήταν που σε μία κρίση ειλικρίνιας, που κατά τους ερευνητές ερμηνεύτηκε ότι «έδωσε κάτι για να κρύψει τα μυστικά του», τους είπε:

«Μα καλά τόσο καιρό δεν έχετε εντοπίσει το πτώμα της μικρής; Το έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο…»

Η σορός του ανήλικου κοριτσιού βρέθηκε σε βάθος περίπου έξι μέτρων. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη,  ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Το άψυχο σώμα της ήταν τυλιγμένο με σχοινί και δεμένο με κομμάτι τσιμέντου.

Αν και ο «Ορέστης» όπως ήταν το όνομα με το οποίο συστήνονταν στα θύματα του, επέμενε αρχικά ότι δεν σκότωσε τη μικρούλα Sierra, αλλά ότι το παιδί πνίγηκε από τον εμετό του κι εκείνος πέταξε τη σορό της στη λίμνη, τελικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησε ότι την στραγγάλισε την εξάχρονη όπως ακριβώς έκανε και με όλα τα υπόλοιπα θύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα