Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη για τη συνέχεια της σειράς

10:35 25/11/2019 - Πηγή: People

Μέχρι στιγμής οι Άγριες Μέλισσες, σε αυτό το δίμηνο σχεδόν της παρουσίας τους στα τηλεοπτικά δρώμενα, έχουν χαρίσει πολλές δυνατές στιγμές στο κοινό. Συγκινητικές, σοκαριστικές, με μια μεγάλη ένταση κι ένα μεγάλο βάθος σε κάθε περίπτωση. Όλα αυτά αποτυπώνονται στο παίξιμο των ηθοποιών, αλλά ξεκινούν από τη δύναμη του σεναρίου. Η Μελίνα Τσαμπάνη έχει την πιο κομβική θέση, την πιο απαιτητική και είναι λογικό όλος της ο χρόνος να επικεντρώνεται σε αυτή την επιτυχία.

Η επιτυχία γεννά απαιτήσεις και σε επίπεδο συχνότητας, αλλά κυρίως σε επίπεδο έντασης.

Μιλώντας στην κυριακάτικη Real, η Μελίνα Τσαμπάνη αποκάλυψε ότι το σενάριο όπως θα προχωράνε οι Άγριες Μέλισσες, θα ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις. Δεν ήταν αόριστη, αλλά πολύ συγκεκριμένη. Ανέφερε πως μετά τα Χριστούγεννα η σειρά θα ανέβει κι άλλο επίπεδο. Ανέφερε επίσης και ποιος από τους χαρακτήρες είναι ο αγαπημένος της.

«Το πρώτο μου σενάριο ήταν στις 7 Θανάσιμες Πεθερές. Μετά τα Χριστούγεννα η σειρά γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Ο πιο δύσκολος χαρακτήρας που έχω γράψει στη σειρά είναι ο Θωμάς Κυπραίος που κάνει ο Γιάννης Στάνκογλου. Είναι ο πιο περίτεχνος χαρακτήρας που έχω γράψει στο χαρτί».

Αναμένουμε με αμείωτο το ενδιαφέρον τη συνέχεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριες Μέλισσες, Μελίνα Τσαμπάνη,agries melisses, melina tsabani