Ακυρώθηκε το reboot του Beverly Hills – Η ανακοίνωση του Fox

16:04 8/11/2019 - Πηγή: People

Πριν από μερικούς μήνες, ο ενθουσιασμός για την επιστροφή του Bevery Hills 90210 ήταν μεγάλος. Κυρίως για λόγους νοσταλγικούς, αλλά και για να δούμε πως θα χειριστεί η σειρά τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι. Τα 6 επεισόδια της μίνι σεζόν του reboot φαίνεται πως δεν ενθουσίασαν το δίκτυο του FOX, ούτε και το τηλεοπτικό κοινό.

Η σεζόν της οποίας παραγωγοί ήταν οι Τόρι Σπέλινγκ και Τζένι Γκαρθ, επέλεξε να κινηθεί

σε μια λογική σειράς μες στη σειρά. Ήταν σαν μια μορφή ντοκιμαντέρ της ζωής των χαρακτήρων που μάθαμε πριν από 25 χρόνια.

Το Beverly Hills είχε σχεδιαστεί με στόχο να πάει σε τουλάχιστον άλλες 3 σεζόν, όμως, αν και τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν άσχημα, στη FOX αποφάσισαν να το «κόψουν».

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Fox προς τους συντελεστές:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που ενώσαμε αυτό το καλόκαιρι ξανά το καστ μιας από τις legacy σειρές του δικτύου μας, αλλά και τους ίδιους τους ηθοποιούς, με το φανατικό κοινό να απλώνεται σε όλη τη χώρα. Αμέριστα ευχαριστώ και σεβασμό στη Τζένι, την Τόρι, τον Ίαν, τον Τζέισον, τη Σάνεν, τη Γκάμπριελ, τον Μπράιαν που μαζί με όλο το συνεργείο του CBS και της FOX, έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτή τη νοσταλγική αναβίωση».

Παρά το γεγονός πως το reboot ολοκληρώθηκε πρόωρα, δεν παύει το Beverly Hills να είναι ένας τίτλος σημαντικός στη βιβλιοθήκη του CBS, γι΄αυτό δεν θα εκλείψουν οι επαναλήψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακυρώθηκε, Beverly Hills –, Fox,akyrothike, Beverly Hills –, Fox