Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία μετά τις χημειοθεραπείες και το δυνατό μήνυμά του

19:04 10/10/2019 - Πηγή: People

Πριν από τρεις μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης ολοκλήρωσε μια επίπονη πορεία. Μια πορεία που σίγουρα θα είχε φόβο, αλλά είχε και το απαραίτητο θάρρος από τον ίδιο. Ο ηθοποιός δεν τοποθετήθηκε ποτέ δημόσια και με ευθύτητα για την ασθένειά του και πολύ λογικά, αφού ήταν μια δική του αναμέτρηση και δεν ήθελε να τον συζητούν γι΄αυτό.

Τώρα που, όπως φαίνεται κι ευχόμαστε, τα δύσκολα πέρασαν, ο Αντίνοος Αλμπάνης μπορεί να ποζάρει και να κάνει throwback αναρτήσεις στο Instagram για να υπενθυμίζει

στον εαυτό του ότι βγήκε νικητής. Ίσως και για να δείχνει σε όσους μπορεί να βρίσκονται στην ίδια θέση, ότι μπορεί να υπάρξει νίκη.

Ο ηθοποιός ανάρτησε στο προφίλ του μια φωτογραφία από τρεις μήνες πριν, με το χέρι του να είναι τρυπημένο από την τελευταία χημειοθεραπεία που έκανε. Στο σχόλιο της φωτογραφίας έχει γράψει το ρεφρέν του I Get Knocked Down των Chumbawamba.

«But i get up again, you ‘re never gonna keep me down»…

View this post on Instagram

: 3 months ago i get knocked down, but I get up again you are never gonna keep me down i get knocked down, but I get up again you are never gonna keep me down i get knocked down, but I get up again you are never gonna keep me down #chumbawamba #tb #nhl

A post shared by @ _andinoos on Oct 10, 2019 at 6:58am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα