Άντζελα Ευριπίδη: Η συμβουλή της μαμάς της

07:34 9/7/2013 - Πηγή: People

Το 1998 στέφθηκε αναπληρωματική Σταρ Ελλάς. Στην μεγάλη επίδειξη στη μνήμη του Gianni Versace περπάτησε δίπλα στη Naomi Campbell και την Eva Herzigova. Η Άντζελα Ευριπίδη μας λέει για την συμβουλή που της έδωσε η μαμά της και μιλάει για τα μαθήματα

NLP που παρακολουθεί.

«Η μητέρα μου πάντα έλεγε να είμαι μια χειραφετημένη γυναίκα. Να εργάζομαι, να δημιουργώ και να είμαι ανεξάρτητη. Πίστευε ότι μέσα από την προσωπική καταξίωση κερδίζεις όχι μόνο τον αυτοσεβασμό σου, αλλά και το σεβασμό των γύρω σου. Αυτή ήταν πάντοτε η συμβουλή της, γιατί η μητέρα μου είχε αφοσιωθεί εξολοκλήρου στην οικογένειά της και δεν υπήρξε ποτέ δυναμική και ανεξάρτητη» λέει η Άντζελα Ευριπίδη.

«Στα ελληνικά το NLP μεταφράζεται ως νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός. Η φιλοσοφία της συγκεκριμένης θεωρίας βασίζεται στη θετική ενέργεια και στη θετική σκέψη. Μιλάς θετικά, άρα σκέφτεσαι θετικά. Πρόκειται για ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας που κάνει ο κάθε άνθρωπος μέσα από τα μαθήματα που παρακολουθεί. Έτσι, αποκτά θετική σκέψη και συμπεριφορά να μπαίνει στο δρόμο της αισιοδοξίας, με αποτέλεσμα η ζωή του να γεμίζει χαρά και η ψυχή του ηρεμία» εξηγεί στο People.

The post Άντζελα Ευριπίδη: Η συμβουλή της μαμάς της appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα