Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το παράπονο που εξέφρασε στο Instagram για το bullying που δέχεται

09:57 16/12/2019 - Πηγή: People

Κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν πάρει μεγάλη δημοσιότητα, ίσως έχουν περάσει την εικόνα πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι το «εύκολο θύμα» και σε συνδυασμό με το γεγονός πως κάποιοι δε μπορούν να δεχτούν ότι δεν είναι πια το κοριτσάκι των 20 ετών, αλλά μια γυναίκα που φυσιολογικά μεγαλώνει και αλλάζει, οδηγούν αρκετές φορές σε πολύ άσχημα σχόλια στα social media. Μια βόλτα από το Instagram της είναι αρκετή για να καταλάβετε.

Η

Μπρίτνεϊ Σπίαρς όμως είναι κι αυτή άνθρωπος και ίσως ευάλωτη, ακριβώς για κάποιες δύσκολες περιόδους που έχει περάσει στο παρελθόν. Κι έτσι να μην ήταν πάντως, δεν δικαιολογείται να υφίσταται bullying.

Γι΄αυτό αποφάσισε να αναρτήσει ένα βίντεο, όπου εύχεται καλές γιορτές και δείχνει το στολισμένο της σπίτι, αλλά στον σχολιασμό του βίντεο εστίασε στην ανάγκη να μη γίνονται κακοπροαίρετα σχόλια, ιδίως όταν αυτά γίνονται στις αναρτήσεις της κι όχι σε κάποιες άλλες σελίδες που πιθανότατα δεν θα τα δει, άρα δεν θα γίνει αποδέκτης του αρνητισμού.

«Καλές γιορτές σε όλους. Προσπαθώ να τα μοιράζομαι όλα με εσάς, αλλά μου είναι δύσκολο το να το θέλω, γιατί οι άνθρωποι λένε τα πιο κακόβουλα πράγματα. Αν δε σας αρέσει μια ανάρτηση, κρατήστε το για τον εαυτό σας και μην ακολουθείτε αυτό το άτομο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπερβαίνετε τα όρια με κακίες και να κάνετε bullying σε ανθρώπους. Μείνετε χαρούμενοι κι ευγενικοί αυτές τις γιορτές και ο Θεός να σας ευλογεί».

View this post on Instagram

Happy holidays friends !!!! I love sharing with you all … but it’s been hard to keep wanting to share because people say the meanest things !!! If you don’t like a post … just keep it to yourself and unfollow that person !!! There’s no reason to ever go out of your way to make mean comments and bully people Stay happy and nice this holiday season y’all and God Bless !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Dec 14, 2019 at 9:16pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα