Χιλάρια Μπάλντουιν: Απέβαλε για 2η φορά μέσα σ’ έναν χρόνο και αποφάσισε να μοιραστεί τα συναισθήματά της στα social media…

16:45 12/11/2019 - Πηγή: People

Άλεκ και Χιλάρια Μπάλντουιν έχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία τους να κάνουν 6 παιδιά μαζί. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα 4 και θα βρίσκονται μέχρι νεωτέρας, μιας και το μωρό που κυοφορούσε από τον Ιούλιο η Χιλάρια, δεν τα κατάφερε.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτηση της στο Instagram, η Χιλάρια απέβαλε για δεύτερη φορά μέσα στο 2019. Η πρώτη φορά ήταν τον Απρίλιο και τότε είχε αποβάλει πάλι στον 4ο μήνα.

Στο βίντεο που ανέβασε, τη

βλέπουμε να είναι με την κόρη της και να της υπόσχεται πως θα προσπαθήσουν πολύ με τον μπαμπά Άλεκ για να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας ότι το μωρό μας πέθανε σήμερα στους 4 μήνες της κύησης. Θέλουμε επίσης να ξέρετε ότι, αν και δεν είμαστε καλά τώρα, θα γίνουμε καλά. Είμαστε τόσο τυχεροί με τα 4 μωρά μας και δεν θα το ξεχάσουμε αυτό. Το είπα στην Κάρμεν και το τράβηξα για να το στείλουμε στον Άλεκ. Υποθέτω ότι είναι ένας καλός τρόπος να το πούμε και σε σας.

Της είπα ότι αυτό το μωρό δεν θα έρθει τελικά, αλλά ότι θα προσπαθήσουμε σκληρά για να της δώσουμε μια μικρή αδελφή κάποια στιγμή. Είμαι πολύ καταρρακωμένη αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα καθώς πήγα να κάνω τον υπέρηχο σήμερα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Σας παρακαλώ, όχι παπαράτσι αυτή την περίοδο. Μόνο αυτό ζητάω».

View this post on Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all…but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now…I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say…I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi…that’s all I ask

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Nov 11, 2019 at 5:29pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεύτερη, 2019, Χιλάρια, Άλεκ Μπάλντουιν,defteri, 2019, chilaria, alek balntouin