Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Σοκαριστική περιγραφή από τον μάρτυρα – «Η Ελένη δεν ήθελε να συνευρεθεί μαζί τους και την πέταξαν στη θάλασσα»

14:39 31/1/2020 - Πηγή: People

Η δική για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου κατέθεσε ο λιμενικός Χρήστος Μαλάμης, που βρισκόταν στη συνοδεία των δύο κατηγορούμενων από το ξεκίνημα της σύλληψής τους σχεδόν. Αυτά που περιέγραψε ότι του αποκάλυψαν οι δύο που φέρονται να διέπραξαν το απεχθές έγκλημα, επιβεβαιώνουν πως η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε επειδή δεν θέλησε να συνευρεθεί μαζί τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι είπαν την ίδια ιστορία στις καταθέσεις τους, όμως ο κάθε ένας

τοποθετούσε τον εαυτό του στη λιγότερη κακουργηματική θέση.

Ο κύριος Μαλάμης έρχεται να ρίξει φως και να δώσει μια κατεύθυνση ως προς το τι έκανε ο καθένας.

«Στην αρχή δεν έλεγε τίποτα (ο 21χρονος Ροδίτης), αλλά μία μέρα μετά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, και ενώ ήταν στα κρατητήρια, μου είπε ότι πήγαν μαζί με τον συγκατηγορούμενό του Α.Λ. και την Ελένη στο εξοχικό του, όπου συνευρέθησαν ερωτικά μαζί της. Υστερα μου είπε ότι ο Α.Λ. εξαγριώθηκε και τράβηξε ένα κροσέ στην Ελένη όταν εκείνη του είπε ότι ήταν καλύτερος ο άλλος. Εκείνη λιποθύμησε και όταν συνήλθε, τους είπε «θα σας πάω στην αστυνομία», ο Α.Λ. εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και τη χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι.

Μετα μου είπε ότι επρεπε να το τελειωσουν. Η κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή. Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνοι την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι είχε μια αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρωτησα: «Γιατί το κάνατε αυτό;». Μου είπε «ήταν μεγάλη βλακεία, ο Θεός θα μας τιμωρήσει.

Αν ρωτάτε την άποψή μου, είναι ότι η Ελένη δεν ήθελε να συνευρευθεί μαζί τους και ότι σίγουρα την πέταξαν μαζί στη θάλασσα».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κατατέθηκαν, ένας από τους δύο κρατούσε τα πόδια της Ελένης Τοπαλούδη κι ένας τη χτυπούσε με το σίδερο στο κεφάλι, όταν τους είπε πως θα πάρει την αστυνομία.

Σε αυτή την τρίτη ημέρα της δίκης, ο κύριος Μαλάμης ανέπτυξε και την αίσθηση που έχει αποκομίσει από τη συναναστροφή του με τους δύο κατηγορούμενους, χαρακτηρίζοντας τον αλλοδαπό ως πολύ ψυχρό, ενώ ο Ροδίτης ήταν πιο εύθραυστος ψυχολογικά.

«Ηταν πολύ προκλητικός σε εμάς, μας έβριζε, μας προκαλούσε με φράσεις όπως «γαμιέστε, μαλάκες, αν δεν είχα χειροπέδες θα σου ‘λεγα εγώ»»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίκη Ελένης Τοπαλούδη, Σοκαριστική, – Η Ελένη,diki elenis topaloudi, sokaristiki, – i eleni