Έλενα Παπαρίζου: Η έκπληξη που την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς

16:20 13/6/2019 - Πηγή: People

Τα Super Music Awards πραγματοποιήθηκαν για ακόμη μία χρονιά χτες (12/6) στην Πανεπιστημιούπολη της Κύπρου.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής εμφανίστηκαν στην σκηνή των βραβείων και παρουσίασαν εντυπωσιακά show και live acts.

Το βραβείο για την «Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια – Adult» το κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου,

με τους διοργανωτές να της έχουν ετοιμάσει μια απίστευτη έκπληξη αφού έφεραν από την Σουηδία τον πρώην συνεργάτη της, Νίκο Παναγιωτίδη (Antique) να της παραδώσει το βραβείο.

Η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να το πιστέψει και έκλαιγε με λυγμούς, ενώ το στιγμιότυπο το μοιράστηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας κάτω από την ανάρτηση:

«Η πιο όμορφη έκπληξη που θα μπορούσα να έχω… αμέτρητα δάκρυα χαράς..!! Νίκο Παναγιωτίδη σ’ ευχαριστώ για όλα και για την τιμή που μου έκανες να έρθεις από τη Σουηδία στην Κύπρο και να μου δώσεις εσύ το βραβείο της καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας… @superfm_radio@supermusicawards_official είστε υπέροχοι!! #sma2019»

View this post on Instagram

Η πιο όμορφη έκπληξη που θα μπορούσα να έχω… αμέτρητα δάκρυα χαράς..!! Νίκο Παναγιωτίδη σ’ ευχαριστώ για όλα και για την τιμή που μου έκανες να έρθεις από τη Σουηδία στην Κύπρο και να μου δώσεις εσύ το βραβείο της καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας… @superfm_radio @supermusicawards_official είστε υπέροχοι!! #sma2019

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on Jun 13, 2019 at 1:50am PDT

Η Pop Star κέρδισε και το βραβείο για το single της Χρονιάς με το τραγούδι «Κάτι Σκοτεινό»

Peoplegreece.com INSTAFEED

Keywords
Τυχαία Θέματα