Ελένη Μενεγάκη: Όσα ειπώθηκαν στο Έλα Χαμογέλα για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Στον Alpha έχουν συζητήσει και με άλλες παρουσιάστριες»

18:05 19/1/2020 - Πηγή: People

Ένα καυτό καλοκαίρι για τα μεταγραφικά των καναλιών είναι αυτό που θα έρθει, αφού το μεγαλύτερο όνομα της πιάτσας θα συζητήσει για νέο συμβόλαιο. Η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνει το παρόν συμβόλαιο της με τον Alpha και το τελευταίο διάστημα ακούγονται διαρκώς φήμες για την στρατηγική που θα έχει το κανάλι για τα υψηλά συμβόλαια, ιδίως

μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού.

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα συζήτησαν με τον Αλέξη Μίχα, υπεύθυνο τηλεοπτικού ρεπορτάζ για το TV Έθνος, για το μέλλον της Ελένης και αυτά που ειπώθηκαν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρώτα ανέφερε τις πληροφορίες του ο δημοσιογράφος.

«Στον Alpha έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις γύρω από το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη…Ακόμη δεν έχει γίνει καμία επαφή ούτε από την παρουσιάστρια ούτε εκ μέρους του καναλιού. Θα καθυστερήσουν πολύ οι διαπραγματεύσεις, θα πάνε το Πάσχα, μετά το Πάσχα ενδεχομένως προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν πάνω στη λήξη του συμβολαίου.

Θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική που είχε ακολουθηθεί με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Αγγελική Νικολούλη. Η μια αποχώρησε η άλλη παρέμεινε. Δε θα γίνουν πολύ νωρίτερα οι διαπραγματεύσεις όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια».

Στη διάρκεια της κουβέντας παρενέβη ο Παύλος Σταματόπουλος που αποκάλυψε ότι από τον Alpha έχουν κάνει συζητήσεις με παρουσιάστριας για την επόμενη μέρα, εφόσον δεν επέλθει συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι στο μυαλό της παρουσιάστριας είναι αποφασισμένο το τι θα κάνει του χρόνου.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Μενεγάκη, Όσα, Έλα Χαμογέλα, – Στον Alpha,eleni menegaki, osa, ela chamogela, – ston Alpha