Καναδός σκότωσε βίαια σύζυγο και κόρες – «Το έκανα για το καλό τους»

15:10 19/9/2019 - Πηγή: People

Σε ισόβια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας Καναδός άντρας με την κατηγορία της τριπλής δολοφονίας . Συγκεκριμένα ο 35χρονος σκότωσε τις δυο κόρες του, ηλικίας 7 και 8 ετών γιατί δεν ήθελε να μεγαλώσουν γνωρίζοντας πως σκότωσε τη μητέρα τους.

Η 33χρονη Κλάρα Φόρμαν έχασε τη ζωή της στις 17 Δεκεμβρίου του 2017 όταν κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τον άντρα της και ενώ εκείνος ήταν μεθυσμένος, την χτύπησε τρείς φορές στο κεφάλι με μια βαριοπούλα μέσα στο σπίτι τους στη

Τα δυο μικρά κορίτσια, όταν άκουσαν τις κραυγές της μητέρας τους, έτρεξαν από το δωμάτιο των γονιών τους

στο οποίο βρισκόντουσαν για να δουν τι έχει συμβεί. Ο πατέρας τους, τους είπε πως η Κλάρα δεν αισθανόταν πολύ καλά και στη συνέχεια τις οδήγησε στην εκκλησία αναφέρου πηγές στο CBC News.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι τους και οδήγησε τη μεγαλύτερη κόρη του στο δωμάτιό της λέγοντάς της πως θέλει να παίξουν ένα παιχνίδι. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το κεφάλι ενός αλόγου που είχαν οι κόρες του ως παιχνίδι και της χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο ίδιος υποστήριξε πως το έκανε γιατί θα ήταν καλύτερο για εκείνες να μεγαλώσουν στον παράδεισο παρά σε έναν κόσμο όπου θα γνωρίζουν πως ο πατέρας τους έχει σκοτώσει τη μητέρα τους.

Ο δράστης επέστρεψε στην καθημερινότητά του και τις υποχρεώσεις του σαν να μη συνέβη τίποτα για τις επόμενες δυο μέρες όταν η αστυνομία δέχθηκε καταγγελίες από συναδέλφους της Κλάρα πως έχει εξαφανιστεί.

Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνές για τον εντοπισμό της μέχρι που οδηγήθηκε στα ίχνη του Jacob ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Η ποινή που του επιβλήθηκε για την αποτρόπαια πράξη του είναι τα 25 χρόνια χωρίς αναστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καναδός,kanados