Επετειακή φωτογράφιση για τα 10 χρόνια συνεργασίας Mario Testino – Michael Kors

13:39 15/7/2013 - Πηγή: People

Να ζήσεις Mario και χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις με portfolio πολλά. Ο φωτογράφος Mario Testino κλείνει 10 χρόνια συνεργασίας με τον Michael Kors και το γιόρτασαν. Μη περιμένετε να ακούσετε για κάποιο πάρτι, ο Testino έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Τη τούρτα των 10 ετών έσβησε με μια νέα φωτογράφιση. Πήρε την κάμερα του, την έστησε

και ξεκίνησε η λήψη για τη καινούργια καμπάνια του οίκου για τον επόμενο χειμώνα.

Τα μοντέλα Karmen Pedaru και Simon Nessman ταξίδεψαν μέχρι το Λος ‘Αντζελες και «κρεμάστηκαν από τους έλικες» του ελικοπτέρου διότι έτσι θα δείξουν τη ταχύτητα με την οποία τα Michael Kors ρούχα σε κάνουν αστραπιαία να αλλάζεις από casual chic σε ποιο πιο glamour και αντίστροφα Αφυέστατο δε μπορείτε να πείτε!

Διάβασε ακόμα: Περιπετειώδης μόδα: Ο Michael Kors ετοιμάζεται για safari

Η καμπάνια του Michael Kors μπορεί να είναι από τις τελευταίες που παρουσιάζονται αλλά σίγουρα είναι από τις καλύτερες και η επίσημη παρουσίαση της νέας συλλογής αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα σε 38 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε και άλλες καμπάνιες

Δώστε προσοχή στα μοντέλα. Η Karmen Pedaru και τα γαλάζια μάτια της έχουν πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των Bottega Veneta, Derek Lam, Gucci, Missoni και Ralph Lauren, ενώ το 2011 αντικατέστησε την Carmen Kass και έγινε εκείνη το κεντρικό πρόσωπο του Michael Kors. Ταυτόχρονα τα ζυγωματικά του Nessman έχουν φιγουράρει στις καμπάνιες των Coach, H & M και Giorgio Armani. Όχι κακή επιλογή.

The post Επετειακή φωτογράφιση για τα 10 χρόνια συνεργασίας Mario Testino – Michael Kors appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα